![]() |
#1 |
![]() Bundesliga ekiplerinden Suttgart, Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo'ya transfer teklifi götürdü.
Siyah beyazlı takımda sorunlar yaşayan Bobo'nun Stuttgart'ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Stuttgart kulübü Bobo ile anlaşmak üzere olduklarını, transfer için siyah beyazlılarla masaya oturacaklarını açıkladı. tümspor.com.tr
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() umarım spor basınının her zamanki habercilik anlayışıyla yaptığı bir haberdir.. yani yalandır.. geçen haftalardada marsilya yazıyordu.. bobo nun bize çok katkısı oldu ve olmaya da devam edecektir ama bu sezonun 2. yarısında gerçekten çok kötü bobo ! oynamak istemiyor diye düşünüyorum ama ne olursa olsun biraz daha en azından 1 sezon daha elimizde tutmalıyız... hem sözleşmesi var biz izin vermeden bir yere gidemez ama yönetime bu konuda güvenemıyorum.. hiçbir transfer haberinin arkasında dimdik hayır satmayacağız diye durmadılar.. nerede parlayan bir oyuncumuz varsa hepsi para kazanmak umduyla satıldı ama yerine alınanlar onun kadar başarılı olmadı... umarım beşiktaş yönetimi hatalar zincirine bir yeni halka daha eklemez ve bobo satılmaz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İŞH YALAN HABERDİR VE BOBO BİZDE KALIR VE UZUN ZAMANLAR BJK HİZMET VERİR
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bobo baya meşhur sanırım. Hep bobo konuşuluyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yolda görsem tanımam açık söylüyeyim. Spor özürlüyüm ben 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
VALLAH BAŞKANIM MEŞHUR OLDU ARTIK SİZDE TANIDIKTAN SONRA BOBO HERKEZ TANIR ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() işte BOOOOOOOOOOOOOBOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |