04-06-2008, 11:35 | #1 |
Arif Nihat Asya'dan birkaç vecize...
Sanatkâr halıda gülü dikensiz yapmış.. ayakların incinmesin diye. Bir kuşa yeten yuva iki kuşa da yeter. Billur en güzel kahkahasını kırılırken attı. Tekerleri dört köşe bir arabaya bindirdiler bizi, bir gidiştir gidiyoruz. İçimizden biri köprü olmaya razı olmazsa, kıyamete kadar bu suyun kıyılarını bekleriz. O da bir gazi olmak istedi. Fakat ona anlatmak gerekti ki, Şehid olmayı göze almıyan gazi olamaz. Bu kitabın kaç dakikada okunduğunu bırak, Kaç senede yazıldığını düşün! Kulun olarak doğmasaydım, kendiliğimden gelir fahri kulun olurdum Allah ım! Vazoya saksının farkını sen söyleme, çiçeklerden sor! Işığı önüne al, yürü! Gölgen arkadan ister gelsin, ister gelmesin… ARİF NİHAT ASYA
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-06-2008, 20:15 | #2 |
Arif Nihat Asya'dan bir vecize...
"Sanatkâr halıda gülü dikensiz yapmış.. ayakların incinmesin diye"
"Kulun olarak doğmasaydım, kendiliğimden gelir fahri kulun olurdum Allah ım" Çok güzel ya.Özellikle de bu ikisi. Paylaşımın için sağol. |
|
04-06-2008, 20:22 | #3 |
Çok güzel... Paylaşım için sağolasın. (+ beğeni)
TANRIYA SESLENİŞ Elsizlere el,dilsizlere dil ver yeniden, Lütfet,bize bin şanlı nesil ver yeniden, Dünyayı alıp avcuna bir gün Tanrım, Avcunda bu dünyaya şekil ver yeniden. ARİF NİHAT ASYA |
|
04-06-2008, 20:24 | #4 |
SEN
Koku, tad, sıcak... sende her aradığım vardı: Seni soğuk bulanlar, ısıtamayanlardı. ARİF NİHAT ASYA |
|
04-06-2008, 20:27 | #5 |
GÜZELLİK
Hastalık, sevgisizlik, öksüzlük... Neler geçirdim ben! Çıkabilseydi bir, "güzel" diyecek Güzelleşirdim ben! Arif Nihat Asya |
|
04-06-2008, 20:31 | #6 |
ÖPMEK
Yanaklar öpmedesin, öptürüp yanaklarını; Böyle geçsin bu günlerin varsın. Sen ey çocuk! Öpülüp öpmenin ne olduğunu; Dudaklarında dudaklar duyunca anlarsın! Arif Nihat Asya |
|
04-12-2008, 16:38 | #7 |
ooo burda benim gibi Arif Nihat sevenler varmış
tuğba_007 + :-* TARAFSIZLAR Yaptıkları, uğraşıp didinmek., ancak, Sağ-sol savaşında hep tarafsız kalmak.. Cennetle Cehennem'de -demek-yerleri yok Tanrı'm, sen A'râf'ı genişletmeye bak! ARİF NİHAT ASYA |
|
04-12-2008, 17:40 | #8 |
Sevab
Olmaz bana kimsenin , diyorum zararı, Gördün lakin geçirdiğim korkuları Bir akşam ellerim sevap işlerken Arkamdan bir ses:dedi ‘’eller yukarı’’…! ARİF NİHAT ASYA |
|
04-12-2008, 19:13 | #9 |
SALLANAN VATAN
YANGIN SU KAZA ALSADA SIKSIK KURBAN DEFNETSEDE BİN HAYATI DEPREM TOPTAN ARİF –YİNE- DER SECDE EDİP TOPRAĞINA ‘’ALTIYLA ÜSTÜYLE BİZİMDİR BU VATAN!! ARİF NİHAT ASYA |
|
04-12-2008, 20:42 | #10 |
BEDDUA
Gitsin, ne demek, edeb... edebsiz kalsın Göçsün de nesebliler, nesebsiz kalsın! Takdir, olamaz böyle... ilâhî, bu işe Her kim sebeb olduysa sebebsiz kalsın! ARİF NİHAT ASYA |
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|