![]() |
#1 |
![]() Fırat: Kazanan hukuk olacaktır
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulunun (MKYK) toplantısı sona erdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen ve 6 saat süren toplantının ardından Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat açıklama yaptı. Fırat; "Kapatma davası tüm yönleriyle ele alınmıştır. Mahkeme sürecinin nasıl yürütülmesi gerektiği konusunda tüm arkadaşlarımız görüşlerini belirttiler. Toplantımızda bu sürecin haklı olarak kamuoyunda yol açtığı gelecek kaygıları ve belirsizlikler de konuşuldu. MKYK'da bulunan ortak akıl inanıyoruz ki milletimizin ağır bedeller ödemesini engelleyecektir. Çözümün zemini millet iradesinin merkezi olan TBMM'dir. Birlik ve bütünlüğümüzün zaafa uğraması muhtemel bu sürece kimse kayıtsız kalamaz. Siyaset kurumu içinde mutabakat arayışımız sürecektir. İnanıyoruz ki siyaset kurumunun görevini yerine getirmesi halinde bu süreci fırsata dönüştürerek her alanda güçlenerek çıkabiliriz. Kazanan hukuk olacak, demokrasi olacak, milletimiz ve memleketimiz olacak. Biz çekişmelerin tarafı olmayacağız" dedi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Peki önce demokratikleşme paketine ağırlık verilsin, ancak hemen sonra 'kapatma' sürecini durduracak bir Anayasa değişikliği mutlaka olmalı. Ya da bu demokrasi pakedinde olsun işte. Böyle giderse hukukun kazanacağını sanmam.
Muhalif çevreleri ayağa kaldırmamak için böyle üstü kapalı mesajlar da anlamlı hani. Biz aldık mesajı Dengir Fırat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ser olarak görülen bazi islerde hayir olabiliyor acikcasi ben bu kapatma davasini Türkiyenin demokratlasmasi adina cok hayirli görüyorum..
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() yeteri kadar demokrat olabilirsek zaten kimse ak partiyi kapatmaya cesaret edemez
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Saat 22.00 sularında biten toplantıda alınan karara göre önce demokratikleşme paketi gündeme getirilecek, hemen ardından ise parti kapatılmasının zorlaştırılmasıyla ilgili düzenlemeler yapılacak.
(haber7) Çok anlamlı olur |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hic birsey artik eskisi gibi olmayacak...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Referandum istiyoruz.. mecliste çözülmez bu iş mhp,chp,dtp alayı destek vermiyor uğraşmadan onlarla karar alır referandum yaparım erkenden bu sorunu çözerim..
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|