![]() |
#1 |
![]() Provokatörün alnındaki kılıcın anlamı ne?
08 Nisan 2008 / 17:58 ![]() Akdeniz Üniversitesi`nde iki grup arasında meydana gelen kavgada etrafa ateş açtığı görüntülenen Ömer Ulusoy adlı kişinin ülkücü olduğu tespit edildi. MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Akar, Ömer isimli kişinin partiye üye olmadığını, sadece sempatisi olduğu için partiye gidip geldiğini belirterek, ¨Görüntülerde etrafa ateş açan kişinin partiye girip çıktığı doğru. Fakat kendisinin yönetimimizle alakası yoktur. Partimize binlerce kişi giriyor, hepsini tanımamız imkansız. Sadece kimsesi olmayan bir kişi olduğunu biliyorum¨ diye konuştu. ZÜLFİKAR DÖVMELİ PROVOKATÖR Akdeniz Üniversitesi’nde 7 kişinin yaralandığı, 34 kişinin gözaltına alındığı olaylarda, öğrencilerin üstüne ateş açan provokatörün alnındaki Zülfikar resmi dikkat çekti. Peki o kılıcın anlamı ne?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bir silahla iki kesime ateş sıkmak anlamı taşıyor sanırım..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu adamda Kayserili çıktı...
Bütün sağcı-ülkücüler hep bizden çıkıyor ama ben çok iyi biri olduğunu düşünüyorum.. Sadece biraz abartılı ve sivri! Kullanılmış olabilir... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Medyaya yansıyanın dışında bir açıklama da Akdeniz üniversitesi ADT den geldi.Beni pek inandırmadı ancak paylaşmak isterim.
Bir süredir tacizler şeklinde devam eden Kürtçü baskılar, pazar günü oda basmaya, öğrencilerden odalarına Türk Bayrağı asanlara tacizden de öte bir şekilde yaklaşılmış, odalarında ki Ay Yıldızlı Bayraklarımız indirilmeye çalışılmış. Bu duruma, üniversitedeki bir kaç Ülkücü arkadaşımız ellerinden geldiğince karşı koymuş, daha sonrasında üniversitemizin yurdu, dışarıdan gelen ve ellerinde bıçak, sopa, demir, zincir vb. kesici ve delici alet bulunan 150 BÖLÜCÜ tarafından basılmış ve olaylar büyümüştür. MEDYA; Sol ve Sağ görüşülü öğrenciler... Karşıt görüşlü öğrenciler... vb. şekillerde yer almıştır. GERÇEK; Direnenler; Ülkücü Olayı çıkartan, yurdu basanlar; solcu DEĞİL, ulus devlete ve üniter devlete karşı çıkan BÖLÜCÜLERDİR. 68'lilerin, 78'lilerin düştüğü hataya düştüğü gibi; sağcı-solcu diye bölünmeyeceğiz. İdeolojik farklılıkların günü değildir. GÜN VATANI SAVUNMA GÜNÜDÜR... Bu sebeble tıpkı önceden olduğu gibi pazar günü de etnik ırkçılara, gerçek faşistlere karşı direnen ''Ülkücü Arkadaşlarımıza'' Kemalist Gençler olarak, cani gönülden teşekkürü bir borç biliriz. Akdeniz Üniversitesi de, Antalya da teröre ve sempatizanlarına KAPALIDIR. gereken mücadele her alanda her şekilde sürecektir. GENÇ, BU ÜLKENİN POLİSİ VARDIR, JANDARMASI VARDIR, ADALET ÖRGÜTÜ VARDIR, DEMEYECEKTİR... Akdeniz Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Akdeniz Üniversitesi'nden gelen haberler Kemalist59'un anlattığı gibi. Durum çok vahim. Üniversiteye yayılmış olan aşırı solcu+pkk yandaşı grup işi iyice azıtmış. Olayın ergenekonla derin devletle pek alakası yok gibi.
Bunun sorumlusu üniversite yönetimi, başörtülüleri içeri almıyorlar., Ama koca Akdeniz Üniversitesi'nin Pkk yandaşlarının hakimiyetine girmesine göz yumuyorlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() aksavaşçı;
Olayların nasıl başladığını iyi gör bence kardeş.Kız yurdunu basmış pkk lılar ve kızlara dayak atmışlar.Karşılığında da ülkücüler saldırmış.Bu çok normal.Ben hiçbir zaman kaba kuvvet yanlısı değilimdir ama unutmaki sorunlar her zaman sabrederek çözülmez...Mücadele etmeli... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Terör yandaşlarına ateş etmesi afedilebilir bence :-*
Ama cahil olduğu kesin. Tek-bir getiren bir kişinin eroinle,kavgayla,kap-kaçla,intiharla,dövmeyle alakası olamaz. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() AKSAVAŞÇI o zaman akdeniz üni.adt nin açıklamasının doğruluğu var mı?
Bana pek inandırıcı gelmemişti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |