04-13-2008, 17:37 | #1 |
Süper ligde son durum...
Arkadaslar ligin sonu yaklasiyor ve su an oynana maclarda cekisme had safhada maclarda son 15 dakika..
Rize kasimpasayi 1-0 yeniyor rize umudunu korurken, kasimpasa resmen havlu atiyor.. manisa evinde ankaragücüne yenilirken artik süper lige veda etti diyebiliriz.. sivas, kayseriyi yenerek sampiyonluk yarisinda bende varim demek istiyor su anda 1-0 önde.. konya evinde, 1-0 önce ve bu konya icin altin degerinde 3 puan olacak.. siz neler düsünüyorsunuz ;)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-13-2008, 17:57 | #2 |
Sivas Şampiyonluk Yolunda
Bu sezon süper bir performans sergileyen ve zirveyi zorlayan Sivasspor Kayserispor'un konuğu...
DAKİKA 50 GOOOOOOOOOOOOOOOOL MEHMET YILDIZ CEZA ALANI İÇİNDE KAPTAN İVANKOV'UN SOLUNDAN TOPU AĞLARA GÖNDERDİ VE SİVASSOPR'U 1-0 ÖNE GEÇİRDİ... Sivasspor Kayseri Deplasmanında İşte Bu Golle Öne Geçti Ve karşılaşma tamamlandı Kayserispor -0-1- Sivasspor Bu sonuçla, şampiyonluk yolunda, İstanbul takımlarının ensesinde olduğunu bir kez daha hissettiren Sivas 64 puana ulaşarak 3.sıradaki yerini korudu... (tumspor) |
|
04-13-2008, 18:03 | #3 |
Süper ligde son durum...
ve maclar yukarida söyledigim gibi bitti..alt taraf yavas yavas netlesirken üst tarafda daha cok seyler olacak gibi duruyor...
kasimpasadan sonra manisada gitti diyebiliriz ;) |
|
04-13-2008, 18:06 | #4 |
Süper ligde son durum...
Valla üst sıralar ne kadar hareketliyse alt sıralarda öyle hareketli,Kasımpaşa artık yok diyebiliriz.
Benim dikkatimi çeken şu,Sivas hem süper liğ te hemde paf liginde baya başarılı.Paf liginde 1. ler. 2. Galatasaray. Adamlar dopng mi kullanıyor diye düşünmüyor değilim :-* |
|
04-13-2008, 18:07 | #5 |
Süper ligde son durum...
bana göre manisada bu saatten sonra toparlayamaz diger aday ise rizedir ama gönlümden gecen genclerbirligi..
sivas iyi bir istikrar yakaladi..hocalari iyi, baskanlari iyi, sistemide oturttular ve basari geldi.. |
|
04-13-2008, 18:08 | #6 | |
Süper ligde son durum...
Alıntı:
Bir de kalkarsınız Anadolu'nun saf camialarını töhmet altında bırakmaya çalışırsınız ;) |
||
04-13-2008, 18:09 | #7 | ||
Süper ligde son durum...
Alıntı:
murat sakin ol bakalim..cirkef filan yakismiyor ama ;) |
|||
04-13-2008, 18:10 | #8 |
Süper ligde son durum...
Allah Allah ne dedim 'başarılılar' dedim sadece görende küfür ettim sancak :D
Dünkü maçın etkisindesin sanırım :D |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |