![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar ilk olarak mekaleme buradan başlayayım. Haberleri takip etsenizde etmesenizde biliyorsunuzdur. Geçen sene Cumhuriyet Mitinglerinde başka illerden ücretsiz otobüslerle mitinge getirilen insanlarla 1-2 milyon kişi toplayıp cumhuriyet elden Gidiyor sloganıyla Cumhuriyet'i sözde koruma amaçlı mitingler düzenlenmişti. Bu mitingleri kamuoyuna Tuncay Özkan hep duyurmuştur ve destekçisinin Dennis olduğunu biliyorsunuz.
Peki bu T.C. Vatandaşları Cumhuriyet'in tanımını biliyorlar mı ki koruyorlar? Cumhuriyet kitaplarda yazan kadarıyla. Halkın halk tarafından yönetim biçimidir. Ve yaptığım tanım üzerine protestomun asılsebebine geçelim. Biliyorsunuz AK Parti'mize Kapatma Davası açıldı. Bu partiyi %47'lik bir halk seçti. Ve cumhuriyet halkın halk tarafından yönetim biçimiydi. yargıtay Cumhuriyet Baş Savcısı ise cumhuriyete bir dava açtı. Cumhuriyet halkın halk tarafından yönetim biçimi ise halk yönetim için AK Parti'mizi seçmiştir ve ben çoğu sitelerde yorumlarımı Cumhuriyet'in tanımı üzerinde kurup böyle bu sitede yazdığım gibi makaleler yazarak sesimi duyurmaya çalışıyorum ama bizim haber, eğlence vb. portallarımız taraflı yayın yaptıklarından bu tür mesajları onaylamamaktadırlar vede bizim düşüncelerimize hakarete veran neredeyse küfür seviyesini varan yorumları nette ünlü siteler yayımlamaktadırlar. Tekrar diyorum. Bir ara Cumhuriyet mitingi yapan zihniyetler şuan Cumhuriyete dava açmaktadırlar ve Cumhuriyeti kapatmaya çalışmaktadırlar. Daha yorum yazmayacağım sinirlenmeye başladım ![]() ![]() ![]() [Aynı amacı gütmesinden dolayı iki konu birleştirilmiştir...[
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yeter artık her televizyonu açtığımda baykal ve chp saçma sapan açıklamaları kafayı yicem...gereksiz ,yanlış muhalefeti, ve her tv yi açtığımda saçma sapan açıklamalarını birde anayasa mahkemesinin önüne çadır kurmalarını protesto ediyorummm >
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() gerçekten ama yeterrr .. çok gereksiz açıklamaları var .her tv ye çıktıklarında televizyonu tekmelemem refleks hareketi oldu bende >
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allah islah etsin..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bu adam kokmadı gitti ne biçim bi insan bu kardeşim ya...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() CHP protesto edilmeye degmez
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() chp yi hepimiz protesto ediyoruz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() chp icin kilimi kipirdatman birak protestoyu..
(suan yorum yaziyorum, caktirmayin :D) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ne tuncay özkana ne chp ye nede deniz baykala degmez protesto yapıları bozuk insanlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bunlar hala nasıl halkın karşısına çıkabiliyo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |