04-30-2008, 00:24 | #1 |
Derbideki Hakem Fırat Aydınus Maçı İyi Yönetmiş ?
Maçı bir kahveden izlemiştim yani baştan sona pozisyonları AĞIR ÇEKİMDE.. Ben hodri meydan diyorum bu hakem resmen feneri kolladı diyorum izleyelim bir daha diyorum. Galatasaray yendi tamam bir daha boşver demek olmaz tabiki yenecekti Galatasaray. Ama onlar canla başla yenmeye çalışırken bazı satın alınmış hakem bozuntularıda devrede olmadı birilerini kollamadı değil maçın başından sonuna kadar.
O ilk faullere bakın. Fenerli oyuncular hep attılar kendilerini yere. Maç boyu yere düşen her fenerli için hemen hepsinde faul verildi ! Bunlar neden doğru dürüst görülmedi ? Yine bunlar çok iyi görülürken(!) Hakan Şükür'ün topa vuracağı yerde ayağına takılıp vurmasının engellenip düşürülmesine niye penaltı verilmedi ! Aynı şey fenerlilere olsaydı acaba ne karar vereceklerini sormaya gerek var mı ! Ayrıca ofsaytlarını Galatasarayın çok iyi gördüler yakaladılar maşallah tebrikler ama Galatasaraya yaracak yerleri çok iyi gördüler (!) Maça bakıyorum 90+3 yazıyor ama maç bitmiyor. Çünkü fenerin son bir atak daha yapması isteniyor belki gol atar diye. Türkiye Kupası maçında ilk yarı nasıl bitirilmişti hatırlıyormusunuz ? Taç kullanılmıştı orda önü bomboş bir oyuncumuz gole gidecekti ama daha tam dakikası dakikasına ilk yarı dolduğundan ATAK ORADA KESİLMİŞTİ ! Birde utanmadan ağlıyorlar hakemden şikayet ediyorlardı ya utanmazlar. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Ertesi gün Fotomaç aldım baktım 2. sayfasında HAKEM ADİL YÖNETTİ diye bir sayfa manşet atmışlar. Ağzımızı zor tuttum bunlarda satmışlar şereflerini dedim içimden ya bu nasıl gazetecilik ? Bugün baktım Zaman Gazeteside haftanın hakemi yapmışlar Fırat Fenerus'u ! Ya arkadaş benmi başka maç izledim yoksa bunlar hiçmi ağır çekimde izlemediler maçı, sizce hangisi Birdaha Feneride Fenerasyonuda yeneceğiz. Yok onlarda bişey. Ama böyle kazanmak için heryolu deniyenler çok can sıkıyor. Hiç şüpheniz olmasın bunlar hakemleride ayarlıyorlar. Gelin izleyelim bir daha Kadıköydeki BJK ile maçlarını bir daha görelim hakemleride bunların ayarlayabildiğini.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-30-2008, 10:19 | #2 |
Tabi iyi yönetti 'fenerin' açısından,iyi yönetmeseydi fener klübü bugün çem çem çemkirirdi :-*
Değerlendiremediler pozisyonları o kadar,buda beceriksiz olduklarını gösterir.Hakem fener için elinden geleni yaptı,sadece fenerli futbolcular isteksizdi,korkaktı o kadar. Allah iyinini yanında olur her zaman :-* |
|
04-30-2008, 14:24 | #3 |
Arkadaşlar sizin yaptığınız tek kelimeyle ayıp...
Başka hiçbir şey demiyorum... HAyatımda izlediğim en adil derbiydi... Bu maçta bile hakeme veryansın edip, satılmış gibi bir ifade kullanıyorsunuz ya... Sizi Allah' a havale ediyorum... |
|
04-30-2008, 14:32 | #4 |
Hakan Şükür'ün topa vuracağı yerde ayağına takılıp vurmasının engellenip düşürülmesine niye penaltı verilmedi ! Aynı şey fenerlilere olsaydı acaba ne karar vereceklerini sormaya gerek var mı !
çok doğru |
|
04-30-2008, 14:39 | #5 | |
Alıntı:
NEyse siz bu maçda da hakeme laf söylediniz ya, aklıma sadece bir laf geliyor... Alışmış kudurmuştan beterdir... |
||
04-30-2008, 14:44 | #6 | ||
Alıntı:
|
|||
04-30-2008, 22:49 | #7 |
Aurelio'nun geriye attığı topa koşan Nonda kaleciyle başbaşa kalacaktı ki o da ne ofsayt düdüğü çaldı... :-X
|
|
05-01-2008, 18:00 | #8 | ||
Alıntı:
Yüzsüz varsa bu alemde kudurmuş varsa AYNAYA BAK GÖR KİMİN OLDUĞUNU |
|||
05-02-2008, 00:44 | #9 |
Hakemi ayarlıyoruz ama kaybediyoruz... Komik oluyorsunuz...
Eskiden yenen takım hakemden yargılanırdı, artık yenilen takım yargılanıyor... |
|
05-02-2008, 13:02 | #10 | |
Alıntı:
Hakem elinden geleni yapıyor sizin için ama futbolcularınız sallanıyor armut gibi. Federasyona Fenerasyon diye boşuna demiyorlarmış. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|