05-07-2008, 12:07 | #1 |
F.Bahçe'de Tekke heyecanı
F.Bahçe, Fatih Tekke'de mutlu sona çok yaklaştı. Tekke'nin top koşturduğu Rusya'nın Zenit ekibinin hocası Dick Advocaat, Fener'in gözden çıkardığı Mateja Kezman'a talip olunca, takas gündeme geldi.
Holandalı hoca, menajeri aracılığı ile Kezman'a 'Seninle çalışmayı çok isterim' mesajı gönderdi. Medya ve kamuoyu baskısı nedeniyle İstanbul'da zor günler geçiren Sırp futbolcunun, teklife sıcak baktığı belirtiliyor. Gelmek istiyor Bu gelişmeyi öğrenen sarı-lacivertli yönetim, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kezman'ın menajerini İstanbul'a çağırdı. Yönetimin, Zenit kulübü ile de temasa geçip Fatih Tekke-Kezman takası önereceği öğrenildi. 2 yıl daha sözleşmesi bulunduğu Zenit'te kadroya giremeyen, St. Petersburg'ta da mutsuz olan, yemeklerini bile Trabzon'dan getirten Fatih'in Fenerbahçe'ye görüşmeye hazır olduğu gelen bilgiler arasında. Star gazetesi
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-07-2008, 12:13 | #2 |
Ben yalan haber okumaktan biktim bunlar yapmaktan bikmadi..
Fatih Tekke gelmez. |
|
05-07-2008, 12:29 | #3 |
Son 2 yıldır gazeteler sürekli bunu yazıyor. Ama hep asılsız. Fatih Tekke Fener'e gelmez.
Tarih: 15 Ağustos 2007 "Fatih Tekke kesin olarak Fenerbahçe ile anlaştı." (Haber 10) > > http://www.haber10.com/haber/87364/ Tarih: 17 Ağustos 2007 "Fatih Tekke Fenerbahçe ile anlaştı"(Milliyet) > > http://www.milliyet.com.tr/2007/08/17/son/sonspo02.asp ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Trabzonspor benim hayatım. Futbolun içinde de dışında da olsam bu camianın içindeyim. Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalacağım. Fatih Tekke, Trabzonspor'un kaptanıdır. Trabzonspor'un olduğu yerde de her türlü fedakarlığı yaparım. Ölünceye kadar da Trabzonspor'un menfaati doğrultusunda davranmaya devam edeceğim..." Fatih TEKKE |
|
05-07-2008, 16:46 | #4 |
gelmesin zaten boşverin daha üyü futbolcular buluruz biz
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|