![]() |
#1 |
![]() Başkan Adnan Polat´ın teknik direktörlük konusunda en ciddi ilgilendiği isim olan Getafe Teknik Direktörü Michael Laudrup için eski Türk Milli Takım hocası Sepp Piontek´ten kötü haber geldi.
Başkan Adnan Polat’ın teknik direktörlük konusunda en ciddi ilgilendiği isim olan Getafe Teknik Direktörü Michael Laudrup için eski Türk Milli Takım hocası Sepp Piontek’ten kötü haber geldi. Danimarkalı hoca, vatandaşının Galatasaray’a gelmesini ‘hayal’ olarak nitelendirip, “Kulübüyle 1 yıl daha mukavelesi var. Hem o, Barcelona, Milan gibi daha büyük takımlarda çalışmak istiyor” diye konuştu. fanatik
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() başka tekn dr mi kalmadı :D :D lucescu yu istiyoruzz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Laudrup olmadıysa liste uzun mesela benim listem çok uzun ; Frank Rijkaard :-X Jose Mourinho :-X Mustafa Denizli :-* Lucescu (sevmesem de başarılıydı ):-\ ve takımdan ayrıldığın da çok üzüldüğüm Eric Gerets .... ![]() ........... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Açıklamasını duydum hatta kızdım ama Eric Gerets diyince benim aklıma direk fenerbahçe maçında alnından yaralanması ve sonra olaylara karşı duruşu geliyor ... Haklısın Eric Gerets yaptığı açıklama ile çok ayıp etmiş ama galatasaray'a onun gibi bir teknik direktör lazım .. Artık Eric Gerets olmaz ama benim ki sadece hayal !!! ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
o gitti son 4 maçta feneri 2 kez yendik bir kez yenildik birkezde farklık maçı fener şansına berabere bitirdi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|