06-01-2008, 16:55 | #1 |
www.emregelmesin.com
Emre Demiş ki:
“Galatasaray Milli Takımdan Fazla Tanınıyor!” Türkiye Liginin uluslararasında tanınmadığını anlatan Emre, Türkiye'den sadece Galatasaray'ın tanındığını söyledi. Emre, 2002 Dünya Kupası'nda milli takımın başarılı olunduğunu kaydederek, ''Bu kupadan sonra bile Milli Takım'ın Galatasaray kadar tanındığını sanmıyorum. Galatasaray çok farklı bir marka, bunu herkes kabul edecek'' diye konuştu. Kaynak: AA -Hala Medyada Fenerbahce'nin 100.yılında Süpriz Transferlerden Biri Olacağın Konuşuluyor? Emre Demiş ki: Fenerbahçe’den teklif geldiği doğrudur, hem de Newcastle’dan daha büyük teklif yaptılar ama ben Newcastle'ı tercih ettim. Çünkü ben Türkiye’de Galatasaraylı Emre olarak anılmak istiyorum, ben Türkiye’de efsane kadro oyuncusu olarak anılmak istiyorum. Emre denince Galatasaray’dan sonra parantez içinde Fenerbahçe oyuncusu olmak istemem, ama bana ilgi duymaları beni memnun etti zaten onlara teklifleri için teşekkür ettim yaşım 26 en verimli çağımda Avrupa’da kalmam ve Türk futbolunu temsil etmem benim için önemli, artık Anadolu kulüplerindeki futbolcu arkadaşlarımız kendilerini aşsınlar ve dört büyüklerden önce Avrupa’yı tercih etsinler, Avrupa’nın sıra takımı bile olsa gelsinler burası çok farklı bir yer Avrupa’da oynayan oyuncu sayımız çok yetersiz, bence Avrupa’da bizi temsil eden oyuncu sayısı,dünya kupasına gitme kadar önemli bir konudur, Türkiye deyince akla ilk Fenerbahçe’den Tuncay Şanlı geliyor, bence Türkiye’de bazı arkadaşların Avrupa’ya gelme devri geldi ve geçiyor. www.emregelmesin.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-01-2008, 17:02 | #2 |
www.emregelmesin.com
iste budur :-*
artik yalan habere son + |
|
06-01-2008, 17:03 | #3 |
www.emregelmesin.com
bu açıklamaları yeni değilki bir başka
|
|
06-01-2008, 22:49 | #4 |
www.emregelmesin.com
yuh yeter artık
|
|
06-03-2008, 15:36 | #5 |
www.emregelmesin.com
çekemiyorlar başarılı oyuncu almamızı böyle saçmalıyorlar
|
|
06-03-2008, 15:38 | #6 |
www.emregelmesin.com
bu siteyi fenerliler kurmuş akmehmet saçmalama istersen
|
|
06-03-2008, 15:39 | #7 |
www.emregelmesin.com
bencede emre gitmesin hayatının hatasını yapar.......
|
|
06-04-2008, 23:04 | #8 |
www.emregelmesin.com
Galatasaray formasından bahsediyorlar sanırım. Bazı sözler vardır. Sadece o klübe aittir. "Bu forma kutsaldır,nasip olmaz herkeze" |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|