![]() |
#1 |
![]() FLAŞ Erdoğan'ın tüm programı iptal
Anayasa Mahkemesi'nin 'İptal' kararından sonra AK Parti'de olağanüstü hal ilan edildi. Başbakanın yarınki tüm programları edilirken saat 15:00'da MYK'nın toplanacağı belirtildi. 05 Haziran 2008 22:25 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) kurmayları, başörtüsü kararının ardından TBMM'de toplandı. Anayasa Mahkemesi'nin başörtüsünün üniversitelerde serbest bırakılmasına ilişkin Anayasa değişikliğinin iptali ve yürürlüğünün durdurulmasına ilişkin aldığı kararın ardından AK Parti kurmayları, Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat başkanlığında TBMM'de toplandı. Toplantıya grup başkan vekilleri ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek de katıldı. Kararın ardından durum değerlendirmesi yapan AK Parti kurmaylarının, önümüzdeki süreçte izlenecek stratejiyi ele aldığı öğrenildi. http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=324156
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Korkması gerekenler korktu demek ki garip beklentiler içerisindeler... Kimseden korkumuz yok, korksaydık bu yola baş koymazdık ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() korkuyla ne alakası var yaa..
tayyip bey oturup kendi başına karar vermiyor, o partisinde bir DİKTATÖR değil, istişare ile hareket ediyor. Koltuğunu kurtarmak uğruna herkesi merkezden uzak tutmaya çalışmıyor.. Asıl siz korkun ordan çıkacak kararlardan ![]() herkes de biliyor ki AK PARTİ kapatılsa bile bu hareket devam edecek.. O toplantıdan ne çıkarsa tamam reis diyeceğiz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Birde anlayabilsem yazamadıklarını ... ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ben de anlam veremedim ama anladığım kadarına cevap vereyim,
kim neden İran'a gitsin ki? ya da Laik Cumhuriyet'e kim ne dedi? İran filan diyorsun, sorayım sana bu ülke kimin? Türk halkının değil mi? Egemenlik kimin? halkın. uygulamada nasıl olur, halkın temsilcileri tbmm'yi oluşturur, ülkeyi halk adına yönetir. Peki neden halkın istediği, meclisin verdiği karar bozuluyor? Halk hep İran'a mı gitsin yoksa halkın başına bela olanlar Küba'ya mı gitsin? hangisi mantıklı? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
Kelimeler anlanmaz, cümle anlanır. Bütünlüğü varsa; yoksa anlamı sorgulanır. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() neye seviniyorsunuz muhalifleer, bakın ben ak partiye hiç oy vermemiştim, şimdi dört gözle seçimi bekliyorum
![]() 16 327 291 idi, artık ben de varım, 16 327 292 hatta daha nice %60 lar var ![]() ![]() ![]() niye seviniyorsunuz?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|