AK Gençliğin Buluşma Noktası
Makale & Deneme Makale ve deneme içerikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 06-07-2008, 19:20   #1
Kullanıcı Adı
hiperaktif
Standart AHMET KAYA'YI SEVMEK

Eleştirilere açık olmayan bir toplumda yaşıyoruz . Ne kötü bir durumdurki eleştiri yapanlar her zaman dışlanıyor sevilmiyor. Doğruda olsa yanlışda olsa kimse ona bakmıyor kızıyor niye eleştiriyorsun diyor. Ne olursa herkes kendini haklı görüyor yanlışlar çok zor kabul ediliyor. Yanlışları dil kabul etsede gönüller etmiyor. Toplumda genel olarak kendilerinde farklı olanlara kötü gözle bakılıyor devamlı ağır söylemlere maruz kalıyor. Yavv nedir bu. Nereye bu gidiş nereye bu hazımsızlıkmı yobazlıkmı yozlukmu artık ismini koyamadığım şu toplumsal çöküntünün asıl sebebi bu yobazlıktır. Türkiye bir mozaiktir. Mozaikte pek aynı taş bulunmuyor biliyorsunuz ama ne yazıkki bakıyorumda bu mozaikten hoşlanmayan hatta hiç istemeyenler çok bilmiyorlarki Anadolu'yu Anadolu yapan bu mozaiktir. Herkesin dinine bakılıyor. Bu ne bir iğrenç bir iştir. Adam sen şumusun bumsun diye sorabiliyor çekinmiyor. Ey yobaz diyeceksin senin benim dinimle işin ne o içimde olan bir şey görünür elle tutulan bir şeymi? Yobazlıklar bitmiyor adam aynı değilse döndürmeye çalışıyorlar. Baktılar dönmüyor kötü davranıyorlar yine emeller ulaşamdılarmı adamı dışlıyorlar . Günmüzde nereye gdiyor diye baktığımızda ülkemiz toplumsal mozaiğin yokolduğu günlere doğru yaklaşıyor. İnsanlar dinlediği müziklerden dolayı yargılanıyor sen bu müziği dinliyorsun komünistmisin dinliyorlar ne dinleyeceğim diyorsun kendi saçma şeylerini öneriyorlar. Bre yobaz bre cahil asıl senin yaptığın komünistliktir. Kardeşim komünist rejimler dışında hiç kimse aynı şeyi aynı müziği aynı inancı yaşamak zorunda bırakılmamıştır.Ki onlarda ne kadar uygulayabilmişlerdir yasaklarla nereye varabilmişlerdir. Sonuç bellidir. Yıkılış Ortadoğu ve Türkiye'ninde bulunduğu bu Coğrafyada 1925 itibaren ingiltre'nin kışkırtılmasıyla bir islamcı ayak çoğalıyor islam dinine inanmayanlar dışlanıyor. Saysısız katliamlar yapılıyor. Bunların örneği çoktur ben vereceğim örenklerini Bir MENEMEN OLAYI ASTEĞMEN KUBİLAY'I ŞEHİT ETTİ AYNI YOBAZLAR AYNI O MALUM DİNE SIĞINAN CANİLER BUGÜNKİ DOĞU VİLAYETLERİNDE 1926-1939 ARASINDA 100 KÜSUR İSYAN ÇIKARTTILAR. İSLAMCILAR BUNA SIĞINANLAR. HİÇ DURMADI. İNĞİLTRE'NİN KIŞKIRTMASIYLA VURDULAR. İSLAMCI-KENDİNİ MİLLYETÇİ SANAN BUGÜNKİ ÇAPULCU TAKIMLARI İSE HRANT DİNK'İ ÖLDÜRDÜ. SAMSUNDA RAHİP SANTAROYU ÖLDÜRDÜ. SİVASTA PROTESTAN KİLİSESİ RAHİBİNE SALDIRDILAR. Ulen diyeceksin sen milliyetçi değilsin. Bu vatanıda sevmiyorsun sen beyinsiz onun bunun kuklası İSLAMCI YOBAZIN TEKİSİN ASLINDA YAPILMAK İSTENEN TÜRKLÜĞÜ KORUMAK DEĞİL İSLAM'I TÜM TÜRKİYE'DE EĞEMEN KILMAK KILAMASSIN BUNU BAŞARAMASSIN BUNU YAPAMASSIN. FİLİSTİN GECELERİ DÜZENLENİRSİN SONUCUNU GÖRÜRSÜN 9 EYLÜL 1980 DE KONYA'DA İSTİKLAL MARŞINDA AYAĞA KALKMASSIN KALDIRIRLAR. BRE YOBAZLAR. SİZİNE HA SİZİNE TÜRKLERİN HEPSİ MÜSLÜMAN DEĞİLDİR. Kİ BENDE DEĞİLİÇM AMA BAKIYORUMKİ AK PARTİ'DE BİZİ ULUŞTURAN SİYASET AŞKI DEĞİLDE İSLAMCI OLUŞUMLAR GİBİ GÖSTERİLİYOR OLABİLİR SENİ BİR TAKIM YOBAZLAR. PARTİ İLE BAĞINI KURMUŞ OLABİLİR OLABİLİR ELBET AMA BU KAPIDAN İÇERİ GİREREKEN YOBAZ DÜŞÜNCELERİNİ DIŞARIDA BIRAKACAKSIN AK MİZAÇ YOBAZLIKTANMI GEÇİYOR .AK MİZAÇIN TABANI İSLAMDAN MI GEÇİYOR HAYIR ONU ÖYLE OLDUĞUNU İNANDIRMAK İSTEYENLER VAR AMA ÖYLE DEĞİL! ÇÜNKÜ ÖYLEYSE AK PARTİ'İNİN KAPATMASININ YANLIŞ OLDUĞUNU SÖYLEMEK ÇOK GÜÇLEŞİR VE BİR BAKIRSINIZKİ ADNAN MENDERES'İN PARTİSİNİN SONU GİB OLMUŞ SONUNUZ ONUN İÇİN KİM NEYE İNAIRSA İNANIR KİM NE DİNLERSE DİNLER BRE SANANE SEN KİMSİNKİ > KENDİNDE BUNU SORGULAMA İHTİYACI DUYUYORSUN.?

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-07-2008, 19:47   #2
Kullanıcı Adı
Demokrat
Aksamdan kalmasin herhalde..elestirmek, sacmalamak degildir! ;) bu arada incil elestirmek hakkinda ne diyor 8)
Alt 06-07-2008, 20:30   #3
Kullanıcı Adı
parabol
Birincisi yazın biçimi bakımından insanı okumaktan sıkıyor...

İkincisi belliki takılıp kaldığın şeyler var...yanı bu yazıyı yazış amacın biraz farklı ve dikkat ettim ki YOBAZ ve İSLAM sözcüklerini o kadar çok kullanmışsn ki bunun bende yarattığı iki rahatsızlık oluyor;

Birincisi yine biçim bakımından sözcüklen tekrar tekrar kullanılmasından doğan anlatım bozukluğu ve düzensizlik...kulak tırmalıyor....

Ama asıl en önemlisi sanki islam dinini yaşayanlar sahip çıkanların hepsi gerici ve yobaz....Hayır efendim...İsalm dıdını gerçek anlamda sindiren ve yasyan ınsan yobaz olamaz....haddınızı bılın derım...islamın adını kullanıp karalayanlar olabılır , bunuda tüm müslümanlığa maal edemezsınız yine haddınızı bilin derim.....

İSLAMCI YOBAZ ha ..... islamiyetin kelime anlamı güzellik, barış, doğrudur zaten...yan yana kullanılan kelimelerin tezatlıgına bakarmısınız....
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2008, 20:44   #4
Kullanıcı Adı
haritaci70
Genel itibarıyla acayip saçmalamışsın.. Yobaz diyerekten kimlere sesleniyosun bilmem.. Ama şu sözleri benim karşımda söylemiş olsan şu anda elinde kırık iki tane dişin olurdu..

Konu başlığında da bi şerefsizin ismini vermişsin. Benim için önemli, değil kimin kimi dinlediği.. Yani grupyorumda dinlersin kızılırmakta kominist marşıda dinlersin kimi dinlersen dinle insanları ayırmam.... Ama eğer şerefsizin biri bana gelir ben şu a.kaya şerefsizini dinliyorum kendisini değil yaptııgı müziği dinliyorum derse orada dur derim...

SENİ AÇTIGIN BU SAÇMA KONU VE YAZDIĞIN SAÇMA YORUMLAR İÇİN KINIYORUM...
haritaci70 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2008, 20:47   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Hristiyani terör 8)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)