![]() |
#1 |
![]() “Göklerde ve yerde nice ayetler vardır ki, onlar bunlardan yüz çevirerek üzerlerinde (düşünmeden) geçer giderler” (Yusuf,105)
![]() Her suret Seni göstermeye bahanedir. Her ayinede görünen Senden nişanedir… ![]() Her zerre ‘Bir’liğini açıkça seslendirmektedir. Her varlık kudretini ayan beyan dillendirmektedir. Öyle şiddetli görünüyorsun ki, ışığın gözü kamaşıp Seni perdelemektedir… ![]() Öyle Zahirsin ki,kimse gözünü Senden ayıramadığı için Seni fark edememektedir. Sen kudret ve rahmet eserlerini görünür kılmasan, aklımın ayağı dolaşır. Sen güzel isimlerini aşikar etmesen, ruhum karanlıkta kalır… ![]() Görünenler Senin görünmek dilemenle görünür; görünenlerin sırrını aç bana. Görünenler Senin göstermenle görünür; eşyanın hakikatını göster bana… ![]() Senden başkası tanık olmaya değmiyor; zuhuruna tanık olanlardan eyle beni. Seni anlatan kelimeler hiç bitmiyor; ayetlerine şahit yaz beni. Gözlerim Seni görmeye yetmiyor; kalbimde görünür eyle kendini… Senai Demirci “Ve gökten mübarek (bereket ve rahmet yüklü) su indirdik; böylece onunla bahçeler ve biçilecek taneler bitirdik” (Kaf Suresi, 9)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Huzur verici fotoğfarlar..Elinize sağlık..(+) fakat bir saat sonra...Paylaşımlarınıza beğeni yetiştiremiyoruz..
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çok çok güzeldi +
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() çok rahatladım bu resimleri görünce emeğinize sağlık. güzel bi paylaşım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Huzur doluydu..teşekkürler emeğiniz için..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() muhteşem görüntüler emeğine sağlık +
|
|
![]() |
![]() |
![]() |