![]() |
#1 |
![]() İzleyin görün---------> http://www.samanyoluhaber.com/haber-105063.html
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Samanyoluhaber abartmış gibi geldi bana.
Orada birisi derken peygamber efendimizden söz etmemiş bence.Öyle olsaydı önder savın durumuna düşerdi. Kartel basını gibi hereket etmiş samanyolu,kadını konuşturmamışlar,bazı cümlelerini cımbızla çekip başka anlamalr yüklemişler. Sizce ? |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bazen susmayı bileceksin
![]() madem kötü niyeti yok sussun gitsin.. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Zeynep Hanım konuya dair yorumunuz bu mudur? O genç kadının başörtüsü eylemlerinde bebeği düşmüş, bir kolu kırılmış, telefonu dinlenmiş, telefonunu dinleyen derin bir sesin tehditine maruz kalmış... Sizin gibi bir insan konuya dair bunu mu söyleyebiliyor?.. Teessüf ediyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
bana göre yanlış zamanda yanlış yerde konuşmuş.... ben de buna benzer şeyler yapıyım mı mesela biranda çıkıyım aşırı şeyler söyliyim sana bana davamıza faydası var mı? başbakanımız böyle mi yapıyor? hata yapacak lüksümüz yok bizim benim fikrim bu... |
|||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu olayın açığa çıkacağı günü merak ile bekler oldum. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() acikcasi banada samimi gelmedi bu bayan gerci söylediklerine yada söylemediklerin takilmadim...kendiside demis söyledikleri onu baglar, bütün basörtülüleri baglamaz ama gelde bunu birilerine anlat ;)
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ben izliyemiyorum sorun bendemi :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İzledim hiç de bir çelişki göremedim. Bir dönem Kanada'da yaşadığı ve Kanada vatandaşı olduğu belirtiliyor. Ayıp çok ayıp bunu samanyolu söylüyor bir de, bunu söyleyerek o kadının gizemli biri olduğu mu ima ediliyor?.. Benim teyzemin kızı da Kanada vatandaşı o da Nur Cemaati mensubu ne olacak şimdi?.. Kanada'ya keyfinden gitmemiş, neden gittiğini haber yaptık. Onur ve iffetleri için böylesine cefa çekmiş kimseler hakkında çelişkili, provokatör, ajan, Fadime Şahin yakıştırmaları yapanlar Nuray Canan Bezirgan'ın bu dramatik hayatını okuduktan sonra utanacaklar mı?..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Birisi konusuna gelince. Röportaj kesilerek verilmiş. Tam bir anlam çıkarmak zor. Ama bana sanki birisi derken Atatürk'ü kastediyor gibime geldi. Yani şu şekilde algıladım ben; Önder Sav'ın dediği gibi (Peygamber Efendimize gülerek hakaret ettiği gibi) ben de birisine (Atatürk'e) hakaret etmedim (Yani sadece sevmediğimi söyledim. Hakaret etmedim.) Ben böyle algıladım. Ama Samanyolu birisi sözünün Peygamber Efendimiz olduğunu söylemiş. Ben Samanyolu'na çok güvenirim. Hoca Efendimizin bir kanalında böyle bir çelişkiye asla müsade edilmez. Hata olmuşsa da mutlaka düzeltilirdi. Kartelcilerle Samanyolu'nu aynı kefeye koyman da beni ayrıca rahatsız etti. Kusuruma bakma kardeşim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|