06-13-2008, 18:47 | #1 |
Onlar beni ağlamaz biliyor ...
Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar,onlar beni güçlü biliyor Onlar beni en zor günümde bile ayakta biliyor Ben aslında gülerek geçirdiğim her günün akşamı evde ağlarken Onlar benim içimin sızladığını yüreğimin yandığını bilmiyor….. Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar beni kral biliyor Onlar beni,kızdım mı dünyayı yakacak biliyor Ben aslında onun gözlerine bakmaya bile kıyamaz iken Onlar benim biri uğruna üzüleceğimi tahmin bile etmiyor. Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar beni ağlamaz biliyor Onlar beni üzüldüm mü bulunduğum şehri bulutlar kaplar biliyor Ben aslında odama kapanıp sitem duygusuyla bir köşeye sinerken Onlar benim hiçbir şeyin sarsacağını akıllarının uçlarından bile geçirmiyorlar. Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar bunu hiç bilmiyor Onlar için ben en sağlam köprülerden daha sıkı bağlıyımdır hayata. Ben aslında ölümle yaşam arasındaki ince çizgide Bir o yana bir bu yana giderken Onlar hala benim için hayatın büyük bir hayal kırıklığı olduğunu bilmiyor Alıntı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-13-2008, 18:49 | #2 |
Son satır biraz abartılmış
|
|
06-13-2008, 18:49 | #3 |
Ağladığımı kimseye söyleme anne
Onlar,onlar beni güçlü biliyor Onlar beni en zor günümde bile ayakta biliyor Ben aslında gülerek geçirdiğim her günün akşamı evde ağlarken Onlar benim içimin sızladığını yüreğimin yandığını bilmiyor….. bende böyleyim işte :/ sağolasın şiir gerçekten çok güzel + |
|
06-13-2008, 18:50 | #4 |
bendede fotoğraflısı vardı..Eline sağlık abla (+) |
|
06-13-2008, 18:53 | #5 |
güzel şiir paylaşımınız için teşekkürler
|
|
06-13-2008, 18:53 | #6 |
[i][color=black]
Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar beni kral biliyor Onlar beni,kızdım mı dünyayı yakacak biliyor Ben aslında onun gözlerine bakmaya bile kıyamaz iken Onlar benim biri uğruna üzüleceğimi tahmin bile etmiyor. |
|
06-13-2008, 18:54 | #7 |
Bildiğimiz Sümeyra; enginliği ile her zora perde olabilen, açık yüreği ile güzelliklere akabilen, yazdıkları ile de bizlere Ufuk olabilen güzide bir kişiliktir. Kişiliğin her engele buud olsun inşallah ...
Kalemin hiç durmasın, mürekkebi kuramasın, bizler tarafından da hep okunsun inşallah. (+) |
|
06-13-2008, 19:00 | #8 |
Teşekkürler arkadaşlar gerçekten çok beğendim yoksa kendi şiirlerimden başkasını eklemem 8)
|
|
06-14-2008, 00:40 | #9 |
benimde çok hoşuma gitti gerçekten güzelll şiir paylaştığın için teşekkürler :-* (+) :-*
|
|
06-14-2008, 00:44 | #10 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|