AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-15-2008, 22:12   #1
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Standart Sav'dan Erdoğan'a yanıt
"O da çok iyi biliyor ki Yes ve No tuşlarının karıştırılması değil, onun güdümündeki bir takım güçlerin CHP Genel Sekreterini dinlemesidir."

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, “CHP Genel Sekreterini istifaya davet ediyorlar. Beni gerici basın CHP Genel Sekreteri yapmadı. Benim danışacağım yer, gazete sütunundaki kimi zavallı yazarlar değildir. Benim danışacağım yer CHP’lilerdir” dedi.

CHP Çankaya İlçe Örgütü’nün toplantısında konuşan CHP Genel Sekreteri Önder Sav, dinleme iddiaları üzerine kendisini istifaya çağıranlara karşı sert tepki gösterdi. Kendisini gerici basının Genel Sekreter yapmadığını belirten Sav, “CHP Genel Sekreterini istifaya davet ediyorlar. Beni gerici basın CHP Genel Sekreteri yapmadı. Beni Mustafa Kemal’in partisinin kurultayı seçti. Benim danışacağım yer, gazete sütunundaki kimi zavallı yazarlar değildir. Benim danışacağım yer CHP’lilerdir” diye konuştu.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın kendisine yönelik "Yes ve No tuşlarını karıştırıyor" şeklindeki açıklamalarını hatırlatan Sav, şunları söyledi:
“O da çok iyi biliyor ki Yes ve No tuşlarının karıştırılması değil, onun güdümündeki bir takım güçlerin CHP Genel Sekreterini dinlemesidir. Sayın Başbakan beslediğin, büyüttüğün arkaya aldığın gerici basın seni kurtaramaz. Onların himayesinde Türkiye’yi hiçbir yere götüremezsin. Bu sözlerinle acaba geçmişi mi unutturmaya çalıştırıyorsun. Sen evvela CHP’nin Genel Başkanını, Genel Sekreterini bırak da şu himayesine sığındığın dokumazlık zırhından bir kurtul, senin hakkındaki evrakta sahtekarlık, zimmet, ihaleye fesat karıştırma, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, bunların bir hesabını ver bakalım. Kurtuluş yoktur, bir gün hesap vakti gelecektir. Ama yakın mı, gelecek mi bilemem, iki vadede mi, üç vadede mi? Onu ben kestiremem. Çok öykündüğün din ulemasına sorsan daha iyi edersin. Recep Tayip Erdoğan ve partisi CHP ile uğraşmayı bıraksın CHP ile uğraşan, hiçbir siyasal parti iflah olmamıştır.

Sav, son zamanlarda siyasal iktidarın hırçınlığının, siyasal iktidara yakın duran kimi medyanın olur olmaz her çeşit durum ve kişinin haysiyetiyle, şerefiyle uğraşır bir densizliğe düşmesinin temelinde yatan şeylerin nedensiz olmadığını söyledi. Sav, iktidarın CHP’nin toplumuyla bütünleşip, Genel Başkanı Deniz Baykal’ın öncülüğünde sürdürdüğü kavgada başarıya ulaşacağını gördükleri için telaşta olduğunu öne sürdü. “Korkunun ecele faydası yoktur” diyen Sav, “Bir gün ecel kapıyı çalacak, AKP’nin hükmü sona erecektir. Sadece siyasal iktidarın dediği geçerli olacak olsaydı, diğer kurumlara ne gerek vardı. Kuvvetler ayrılığı prensibinin anlamı da burada yatıyor” dedi

YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-15-2008, 22:16   #2
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Umarım sandıkta oy verirken hata yapmazsın
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-15-2008, 22:33   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Azrail elbet birgün seninde enselicek sav ;)
Alt 06-15-2008, 22:35   #4
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Hala konuşmaya yüzü var ben ona şaşıyorum
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)