06-17-2008, 15:50 | #1 |
Vee Adriano Geliyorrrr
Brezilyalı yıldızın işini bitiren Fenerbahçe , sambacının bonservisini elinde bulunduran Inter ile pazarlık halinde
FENERBAHÇE, her konuda anlaşmaya vardığı Brezilyalı Adriano için gün saymaya başladı. Yeni sezonda sambacıya sarı-lacivertli formayı giydirmekte kararlı olan yönetim görüşmelerini sürdürüyor. BU futbolcu için İtalyan temsilcisi İnter ile pazarlık yapıldığı ve tarafların anlaşmak üzere olduğu iddialar arasında. Bilindiği gibi Roberto Carlos, Adriano ile telefonda görüşmüş ve Fener’e gelmesi için onu ikna etmişti. BU gelişmenin ardından Fenerbahçe yönetimi sambacı ile temas kurup her konuda anlaşmış ve Inter ile İtalya’da masaya oturulmuştu. Appiah Brescia’ya gittiği anda Adriano transferi basına açıklanacak... Fenerbahce.org daki ince mesaj
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-17-2008, 16:09 | #2 |
Vee Adriano Geliyorrrr
Haftaya İstanbul'da bu arada... 8)
|
|
06-17-2008, 16:19 | #3 | |
Vee Adriano Geliyorrrr
Alıntı:
|
||
06-17-2008, 20:52 | #4 |
Vee Adriano Geliyorrrr
yaşı kaç muhteremin peşine düştüğünüze göre yaşını başını almış olmalı :-X |
|
06-18-2008, 02:13 | #5 | |
Vee Adriano Geliyorrrr
Alıntı:
Söyler misin bana şu ligde Roberto Carlos'tan daha iyi oynayan bi oyuncu? Hep yaşını öne sürüyosunuz ama hiç biriniz çıkıpta söylemiyosunuz Roberto Carlos'un bu takıma takım olma anlamında kazandırdığı katkıyı özellikle Avrupa'daki maçlarda takımı bir lider gibi nasıl yönettiğini.. Bunları herkes görüyor ama nedense bi siz göremiyorsunuz neden acaba :-X |
||
06-18-2008, 13:38 | #6 |
Vee Adriano Geliyorrrr
ben fenerbahce.org a girdim görmedim bir linginiverebilirmisin?
|
|
06-18-2008, 16:25 | #7 | ||
Vee Adriano Geliyorrrr
Alıntı:
ben 2. yarı rob. doğru düzgün oynarken görmedim sakattı hep gitti siz şampiyonluk yolundayken brezilya da tatil yaptı bunu bir türk oyuncu ya da diğer bir yabancı oyuncu yapsaydı tepkiniz ne olurdu merak ediyorum siz rob. nun adıyla yaşıyorsunuz kalitesi ve oyunuyla değil herkes bunun farkında ama sanırım sadece siz değilsiniz ;) |
|||
06-18-2008, 18:21 | #8 |
Vee Adriano Geliyorrrr
Brezilya tatil için değil tedavi için gittiğini herkes biliyor.O anda burda olsa ne olur olmasa ne olur. Değişen bi şey olmayacak...
Evet Roberto Carlos'un kalitesini herkes biliyor.Şundan eminiz ki Roberto Carlos olmasa şampiyonlar liginde çeyrek finalde olmazdı.Takıma sağladığı ruh her şeyden öte.. |
|
06-18-2008, 18:23 | #9 | |
Vee Adriano Geliyorrrr
Alıntı:
|
||
06-18-2008, 18:25 | #10 | ||
Vee Adriano Geliyorrrr
Alıntı:
|
|||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |