![]() |
#1 |
![]() S.ALEYKUM ARKADAŞLAR.MALUMUNUZ BİLDİĞİNİZ ÜZERE 11.CUMHURBAŞKANI SEÇİMİNDE AK PARTİ ÜZERİNDE TASFİYECİ VE KARALAMACI SİYASET OYNANMIŞTIR.HIZLA BÜYÜYEN GELİŞEN AYDINLIK TÜRKİYE'YE YARA VERMEK İSTEMİŞLER NİTEKİM BUNDA GEREK SİYASİ ALANDA GEREKSE MASABAŞINDA BAŞARILI OLAMAMIŞLARDIR.ŞİMDİ SIRA BİZDE.BUNLARA GEREKLİ CEVAP VE TEPKİLERİMİZİ VERMEK İÇİN.www.milyonGUL.com sitesinde dışişleri bakanımız başbakan yardımcımız sayın ABDULLAH GÜL BEY'E İMZA TOPLANMAKTADIR.LÜTFEN BİR İMZADA SİZDEN....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() aleyküm selam. evet kesinlikle destekliyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ALLAH RAZI OLUN KARDES TUM DOSTLARIMIZA ES DOST AKRABAYA YAYALIM VE INSALLAHU TEALA HEDEFE ULASALIM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() imzalar atılmıştır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ewet bnede onu koyacaktım siteye siz benden önce davranmışsınız ben onu tün aileme ve ark dağıttım yani yolladım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() teşekkürler.elinize sağlık..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() inşallah ama çok yol almamız gerekiyor istenilen yerde değil
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bir bir bin olur.mühim olan başlamak
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() değerli kardeşlerim, maalesef o sitede biz gereken verimi alamadık. ben o site ilk açıldığında konuyla alakalı birçok tanıtım kampanyasının içerisinde bizzat bulundum ama gereken ilgiyi göremedik. ben bu konudaki başarısızlığımızı interneti kullanma noktasındaki eksikliğimize bağlıyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ben görevimi yerine getirdim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |