![]() |
#1 |
![]() Bizden değildir
Ubi caritas ubi amor deus ibi est (Nerede yardımlaşma varsa, nerede sevgi varsa Allah oradadır.) Gönülden özürlü insanlar azmış Dünyayı savaşlar yoksulluk sarmış Kötüler için dört kitap ne yazmış. Canlara kıyanlar, ırkçılık yapanlar, Zulmeden insanlar bizden değildir Tanımaz kötüler ne kitap ne yasa Dünyada savaşlar artık son bulsa Firavun ne söylemiş ya Musa. Canlara kıyanlar, ırkçılık yapanlar, Zulmeden insanlar bizden değildir Körelmiş yürekler sevgiyle dolsa Aç kalan çocuklar artık ağlamasa Sevgi için ne söylemiş ya İsa. İnsanı sevmeyen, merhamet etmeyen, Kul hakkını yiyen bizden değildir. Hürriyet tükenmiş bitmiş adalet Günahsız insanlar çeker eziyet Ümmete ne söylemiş ya Muhammed Garibe bakmayan, yardıma koşmayan, Allah'dan korkmayan bizden değildir söz-müzik Mahsun KIRMIZIGÜL ------------------------------------------- Hayat ne garip Ne varsa dünyada bir rüya demek Birazda hayatı boşvermek gerek Her şeyin çaresi sevmektir sevmek Hayat devam ediyor bak En güzel şey mutlu olmak Gideceğiz çırılçıplak Hayat ne garip of Hayat çok garip Yalan olur bir gün yalan Yaşadığın aşkın sevdan Yaradandır baki kalan Hayat ne garip of Hayat çok garip Gün gelir yalnızlık korkusu çöker Hayat film gibi son yazar biter Dert etme kendine gülümse yeter Hayat devam ediyor bak En güzel şey mutlu olmak Gideceğiz çırılçıplak Hyaat ne garip of Hayat çok garip söz müzik Mahsun KIRMIZIGÜL ------------------------------------------------ Vefasız Bir vefa bekleme geçen zamandan Mevsimler vefasız, yıllar vefasız Bir umut bekleme sevdadan, aşktan Seviyorum diyen diller vefasız Gün gelir gönülde solar çiçekler Yalana karışır bütün gerçekler Sevenler gideni boşuna bekler Yolcular vefasız, yollar vefasız Bir dünya düşün ki vefadan yoksun Ömrünü verdiğin dostlar vefasız Bir hayat düşün ki sevgiden yoksun Canını verdiğin canlar vefasız ---------------------------------------------------- ![]() ![]() ----- ![]() ---- başbakan beyaz melek filminde ![]() ---------- evet arkadaşlar MAHSUN KIRMIZIGÜL hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bizi orda bir kasetçim var benim, ben eskiden 90'lık (yani bir buçuk saat kayıt yapılabilen) kasetler alırdım kullanılmış, onu kafama göre doldururdum.
Birgün gene almıştım öyle bir kaset, içinden Mahsun Kırmızıgül'ün eski ama en mükemmel parçaları çıkmıştı. Benden önce kullanan çekmiş ona...Varya annemle çok beğenmiştik, üzerine başka birşey çekememiştim, kaydedememiştim kıyamamıştım ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() mahsun kırmızıgül belkide çok güzel film yapabilecek kişilikte bir sanatçı beyaz melek bunların en başında geliyor sesini zaten biliyoruz kimileri kro diye filmine bile gitmediler ama almanyada ödülle dönen bir film oldu bu filmş mahsun değilde sosyetik bir yönetmen olsa misal çağan ırmak gibiler bizim insanımız koşarak gider.yazık mahsuna yapılan saygısızlık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Mahsun Kirmizigül sarkilarini titizlikle secip, cok güzel bir sekilde yorumluyor
basarilarinin devamini dilerim Ubi caritas ubi amor deus ibi est ben bunu baska türlü cevirme yapardim ama.. Nerede yardımlaşma varsa, nerede sevgi varsa Allah oradadır. buda güzel ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|