![]() |
#1 |
![]() Öyle ya da böyle attığımız her gol kendisini hiçe sayan dünyaya karşı bir zafer çığlına muhtaç Müslüman halkların sevinç çığlığına dönüştü. Bir daha sevinmek istiyorlar...
FİLİSTİNLİ YUSUF Cahit Koytak / 22 Haziran 2008UEFA MAÇLARINI İZLİYOR bir kafa vuruşu nihat’tan top kaderin elinden sahra dikeni tohumu gibi salına salına semih’in önüne iniyor semih sağ ayağıyla topa basarken rüyalardaki ağır çekimde dönüp yusuf’a bakıyor kampın öteki ucundan kasidelerdeki o hafif rüzgâr ümmü gülsüm’le esip geçiyor dolunayın ışıltısı mı senin yüzünü hatırlattı bana yoksa senin yüzünün hatırası mı her zamankinden daha ışıltılı gösterdi dolunayı da dolunayın altındaki dünyayı da bana yüreğimiz ağzımızda yüreğimiz top gibi uzağımızda yüreğimiz viyanaların orda bilmem hangi statta ve yüreğimizle yanak yanağa dolunay parlaklığında semih’in yüzü semih topu sürüyor topu sürüyor topu sürüyor kaleye kırk adım kala bir aslanınki gibi alev alıyor adaleleri ama yüzü su olup akıyor su olup akıyor su olup akıyor ve suyun üstünde milyonlarca top milyonlarca top ağları havalandıran hepsi yusufun golleri hepsi yusufun golleri hepsi yusufun golleri bugün yusufu kuyudan çıkardı kervancılar bu akşam yusufun babası şükür yine sağ döndü kampa bu akşam yusufun babası gülerek girdi çadırın kapısından içeri kucağında bir kavun iki somunla ‘YOKSULLAR İÇİN TEZLER’ Kitabı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() enteresan bir şiirdi..teşekkürler+
|
|
![]() |