AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 06-25-2008, 21:52   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart SONG: ORADA BU HEYECANI YAŞAMAK İSTİYORUM !!!
Song’tan ilk mesaj

Yeni transferimiz Song, Trabzonspor camiasına ilk mesajını Medya Merkezimiz aracılığıyla verdi

Trabzon’da futbola karşı olan sevgiyi çok iyi bildiğini kaydeden Song, ‘’Orada bu heyecanı yaşamak istiyorum. Bana teklif yapıldıktan sonra gönülden kabul etmemin sebebi tamamen bu’’ yorumunu yaptı.

Trabzonspor’un bu sezon yaptığı transferlerle son derece iyi bir takım kurduğuna da işaret eden Song, ‘’Camianın son derece heyecanlı olduğunu görebiliyorum. Yeni kulübümü çok iyi tanıdığımı söyleyebilirim. Ateşli bir seyirci topluluğunun önünde oynayacağım için heyecanlıyım. Onların bu desteğine başarılı futbolumuzla karşılık vereceğiz. Oynarken fizik gücümün yanı sıra ruhumu da ortaya koymaya çalışacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın’’ diye konuştu.

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-25-2008, 21:56   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart SONG: ORADA BU HEYECANI YAŞAMAK İSTYİORUM !!!
Ha şöyle, şimdi oldu Song bey :-) :-* Bize ruh diyeceksin arkadaş ruh, heyecan... Varsa sende eğer gel, katıl aramıza, sen de bizdensin
Alt 06-25-2008, 22:25   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart GS Yanlış Yaptı TRABZON Kaptı !
GS yanlış yaptı Trabzon kaptı

Galatasaray'dan Trabzonspor'a transfer olan ve 2 yıllık sözleşme imzalayan Rigobert Song'un transferini sorduk; Spor basınının ünlü isimleri yorumladı...

Song Trabzonspor'da

TURGAY ŞEREN

Bu Galatasaray'ın bir politikası haline geldi. Tomas'ta da aynı şeyi yapmışlardı. Daha az paraya oynayan varsa gitmesine izin veriyorlar. Ama bunun böyle olmaması lazım çünkü Song liderlik yapıyordu. Takımı gençleştirmek adına bunları yapıyor Galatasaray. İstedikleri gibi olmazsa da bunun hesabını öderler. Gençleştirme yapılacaksa da bu tecrübeli birkaç oyuncunun yanına eklenecek oyuncularla olur.

Emre Aşık'ı da vermeleri hataydı. Adam şu anda Milli Takım'da oynuyor ve yürekli oyuncu.

Galatasaray savunması önümüzdeki sezon bu yüzden aksayabilir
.

GÖKMEN ÖZDANAK

Bu Galatasaray yönetiminin stratejisi. Adnan Polat ve yönetiminin geleceğin takımını yaratma projesinin devamı.

Song'un aldığı ücret nedeniyle ve Emre Güngör gibi başarılı bir oyuncu Song'a olan ihtiyacı yok etmiştir.

Song gibi tecrübeli bir oyuncunun takımda olmamasının sıkıntısı çekilebilir ama belli riskler almak zorundalar.

Sonuç olarak Song gibi bir oyuncunnun gitmesi sakıncalıdır ama yaşı itibariyle ve takım içerisindeki ekonomik dengelerin oturtulması açısından akıllı bir yaklaşım.

İSKENDER GÜNEN

Trabzonspor defansına baktığınız zaman Giray var, Egemen var, Ceyhun var... Trabzonspor'da sol tarafa bir futbolcu alınması gerekiyordu.

Trabzonspor'un savunmasında sorun yok, sorunsuz yere transfer yapılmasını gereksiz görüyorum.

Song'a baktığımız zaman ise yaşı ilerlemiş ve Galatasaray'da iniş çıkışları olan bir futbolcu. Bence transferler gerekli olan yerlere yapılmalı.

hurriyet - haber61

Alt 06-26-2008, 01:20   #4
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
Standart SONG: ORADA BU HEYECANI YAŞAMAK İSTİYORUM !!!
Ciddi ciddi Trabzon'a gitti demek ne paragöz bir oyuncuymuş hani Avrupa'dan teklifler vardı :-X . Neyse hayırlı olsun trabzon iyi kadro kurdu bu sene şampiyonluk yarışında önemli rol oynayacak gibi duruyor....
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)