AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-26-2008, 13:16   #1
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Standart Bu çocuk bakıcısı adam kim? Çok İlginç :)
Bu çocuk bakıcısı adam kim?

Dünyanın en güçlü işadamlarından biri olan bu adam, rüşvet, zimmet ve siyasi manipülasyondan suçlu bulununca kimsesiz çocuklara bakma cezasını çekmeye başladı.

Dünyanın en güçlü işadamlarından biriyken, rüşvet, zimmet ve siyasi manipülasyondan suçlu bulunan Hyundai�nin Yönetim Kurulu Başkanı Chung Mong-Koo, kimsesiz çocuklar yurdunda cezasını çekmeye başladı.

Dünyanın en büyük 6�ncı otomotiv şirketi Hyundai�nin 70 yaşındaki patronu Chung Mong-Koo�un 3 yıllık hapis cezası onaylanmıştı. Yasalar gereği hapse girmekten kurtulan Koo, kimsesiz çocuklar yurdunda sosyal hizmet cezasından kaçamadı.

Yerleri paspaslıyor

Güney Kore�de bir sosyal hizmetler yurdunda cezasını çekmeye başlayan Chung Mong-Koo, yerleri süpürüp, paspaslıyor. Chung Mong-Koo kimsesiz bebeklere biberonla süt içirirken, engelli çocukları da yürüş yapması için dışarıya çıkarıyor. Chung Mong-Koo kuşkusuz, kimsesiz çocukları besleyen, enlellileri yürüyüşe çıkaran dünyanın en güçlü isimlerinden biri.

Hiç şikayetçi değil

Chung Mong-Koo yaptığı işten şikayetçi olmadığını açıkladı ve çocuklarla ilgilendiğini gösteren videolarda Koo, yaptığı işten oldukça keyif alıyor görünüyor. Onbir torunu olduğunu anlatan Chung Mong-Koo "Benim zaten 11 torunum var. Şimdi bu çocuklar da bana ailemden biriymiş gibi geliyor" dedi. Kimsesiz çocuklar ise, Güney Kore�nin ve dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Chung Mong-Koo�nun kim olduğuna dair en ufak bir fikirleri yok.

Hyundai�nin başkanı, geçen yıl şirket fonundan zimmetine yaklaşık 100 milyon dolar para geçirdiği ve yetkilerini kötüye kullandığı suçlamalarıyla yargılandığı davada 3 yıl hapis cezasına mahkum edilmişti. Koo, Hyundai�ye bağlı iştirakler yoluyla, yasadışı örtülü fonlar oluşturulmasında sorumluluğu olduğunu kabul etmişti.

Yeniden seçilmişti

Hyundai Motor hissedarları, zimmetine para geçirmekten 3 yıl hapis cezasına çarptırılan Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO�su Chung Mong-Koo�yu geçen mart ayında yeniden başkan olarak seçmişti. Chung Mong-Koo�nun 3 yıldır yürüttüğü görevine devam etmesi yönünde karar çıkmıştı. 2007 yılında aldığı hapis cezası şartlı olarak ertelenen Koo�nun yeniden seçilmesine sadece bir ana hissedar karşı oy kullanmıştı.

Hürriyet

LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-26-2008, 19:37   #2
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
İlginçmiş +

Bay kal'ı bu durumda düşünemiyorum..çocuklara verilen en büyük ceza olurdu sanırım..(onun bir çocuk sevme resmi vardı .. mazaallah )
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2008, 19:40   #3
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Alıntı:
Hıfz-ı_Lisan Nickli Üyeden Alıntı
İlginçmiş +

Bay kal'ı bu durumda düşünemiyorum..çocuklara verilen en büyük ceza olurdu sanırım..(onun bir çocuk sevme resmi vardı .. mazaallah )
Halk tarafından uğradığı psikolojik linçten sonra , çocuklara şöyle davranmasını beklerim ondan .Şöyle bir çocuğu süzer. Bu çocuk Sağına yatarak uyuyor , kesinlikle laik değil.Ben bu çocuğa bakmam der.
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2008, 19:45   #4
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Alıntı:
ümitli_bekleyis Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Hıfz-ı_Lisan Nickli Üyeden Alıntı
İlginçmiş +

Halk tarafından uğradığı psikolojik linçten sonra , çocuklara şöyle davranmasını beklerim ondan .Şöyle bir çocuğu süzer. Bu çocuk Sağına yatarak uyuyor , kesinlikle laik değil.Ben bu çocuğa bakmam der.
:D +
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-27-2008, 02:46   #5
Kullanıcı Adı
Kafes
guzel dusunulmus bence, ama ben olsam korkardim boyle adamlari cocuklarin basina getirmekten nasil cesaret ediyorlar anlamadm
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-27-2008, 03:06   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Hoş ya insan olmayı-sabırlı olmayı öğrenir :-*
Çocuklar sayesinde belki kimsesizlere yardıma bil başlar,boş boş hapis yatmasından iyidir :-*

deniz baykal demişken,çocuklardan oy ister Allah bilir :D
Alt 06-27-2008, 03:07   #7
Kullanıcı Adı
Kafes
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı

deniz baykal demişken,çocukalrdan oy ister Allah bilir :D
:D :D "bak oglum/kizim buyuyunce bana oy vermezsen altini temizlemem bak tamam mi"
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)