06-28-2008, 20:12 | #1 |
Kaderin garip cilvesi!..
Bir avrupa sampiyonasin daha iyisiyle, kötüsüyle geride kalmakta..
Yarin ispanya ve almanya avrupanin en büyügü olmak icin kiyasiya bir mücadeleye girecekler ben baska bir konuyu dikkatnize cekmek isterim, zaten basligi bu bölümde acmamin nedenide konuyla alakali olmasidir.. Yari finale kalan 4 takimi ve fenerbahceyle olan iliskilerini inceleyelim.. Rusya : Sampiyonun sürpriz takimiydi ve basinda Fenerbahcenin eski hocasi hiddin vardi hiddink fenerde tutunamadi ama ondan sonra hangi takima eli degse o takim sahlandi hatta uzakdogu sporlari disinda bir spordan anlamaz dedigimiz koreyi bile 4. yapti sonra psv yle hem hollandada hemde avrupada costu ve en son rusyanin ellerinden tuttu uzun lafin kisasi hiddink eski bir fenerli.. Almanya : Turnuva takimi diye nitelendirilen almanya 3 kez avrupa sampiyonluguyla yetinmeyecege benziyor biz yine almanyanin basindaki hocaya bakalim kim o kisi löv peki bizle alakasi nedir oda hiddink gibi fenerbahce teknik direktörlük yapti aslinda o kadarda basarisiz degildi ama sabirsizlik lövü yedi, bitirdi sonra ufak, tefek takimlar calistirdi sonra almanya milli takiminda klinsmanin yardimcisi oldu ve sonunda almanyanin patronu oldu ve su anda takimi finalde.. Ispanya : evet ispanya her turnuvada favori gösterilir ama kendi evinde kazandiklari sampiyonluk disinda elle tutulur hic bir basarilari yok belkide bu sefer seytanin bacagini kiracaklar onun basindaki kisiye bakiyoruz 70 lik kurt hoca arogones peki konuyla alakasi nedir? diger iki takimin hocasi eski calistirici olurken kaderin cilvesi aragoneste fenerin yeni calistiricisi olacak normalde fenerden giden hocalar cosarken, basariya doymus, basarilarla cosmus bir hoca fenere geliyor.. Türkiye : he simdi bul bakalim fenerle alakali birsey diyenler olacak, ismi gs yle sembollesmis fatih terimin ne alakasi olabilirki fenerle cok alakasi var 4 yil sampiyonluga ambargo koyarak bütün fenerlilere ismini ezberletmedi mi, löv dahil bir cok hoca onun basarilari yüzünden gönderilmedi mi belkide o olmasaydi su anda durumlar daha farkli olmayacak miydi evet bunlar tartisilir ancak tartisilmayan tek sey yari finale kalan 4 takimin hocasinin öyle yada böyle fenerle bir baglantisi olmasi acaba bu fenerin büyük klüp olmasindan mi kaynaklaniyor yada cok sik hoca degistirmesinden mi ;) buyrun dostlar onuda siz yorumlayin.... Mavera
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-28-2008, 20:15 | #2 |
Kaderin garip cilvesi!..
:D :D vede bunların fenerbaqhçeye hariç tüm takımlara yararı oldu
|
|
06-28-2008, 20:16 | #3 |
Kaderin garip cilvesi!..
feneri günahım kadar sevmem ama burada suçlu fener değil Türk yöneticilerin kafa yapısı...şevçenkoyu(nası yazılıyodu :D ) da zamanında trabzon beğenmeyip geri göndermiş ülkesine....ya da cimbomun ribery ye sahip çıkamamsı gibi bişey bu...o konu biraz farklı ama yine de yönetici sorunumuzdan kaynaklanıyor
|
|
06-28-2008, 20:16 | #4 |
Kaderin garip cilvesi!..
Futboldan anlayamamasından kaynaklanıyor bence. Büyük kulüp olmak her teknik direktörle çalışmak değildir.. Büyük kulupler için istikrar önemlidir.. Fb de maşallah Dünyanın en istikrarsız kulübü.. En son kim gitti Zico oda gidecek belki bir avrupa takımında başarılar elde edecek.. FB arkasından izlemek zorunda kalacak...
Maşallah sadece Yarın final değil turnuvadakilerin araştırması yapılsa mutlaka çoğunluğun Fb ile bağlantısı vardır.. :D :D :D |
|
06-28-2008, 20:16 | #5 |
Kaderin garip cilvesi!..
Evet orasida ironinin ayri bir noktasi feneri calistiripta daha sonra dünyada taninmayan hoca deseniz bir elin parmaklarini gecmez sanirim bir tek su psikopat loranti es gecersek ;)
|
|
06-28-2008, 20:19 | #6 |
Kaderin garip cilvesi!..
Birseyin degerini elindeyken bilmek gerekir, elinden kactiktan sonra birsey ne kadar degerli olursa olsun farketmez bende diyorum ki zico 5 yil icinde tam anlamiyla bir marka olacaktir.. zamanin beni hakli cikardigini hep birlikte görecegiz ;)..
bu arada istikrar diyorsunuz ama fatih terimden sonra ben gs dede istikrar görmedim bjk ve trabzon evlere senlik zaten 8).. Bir bakiyoruz arsenal ve Manu yasimiz kadar o takimlarda... |
|
06-28-2008, 20:21 | #7 |
Kaderin garip cilvesi!..
demokrat abi fenerlimi oldun :o
|
|
06-28-2008, 20:21 | #8 |
Kaderin garip cilvesi!..
Ne yazık ki bizim ülkemizin sorunu bu çünkü bizim ülkemizdeki takımların hiç biri kurumsallaşmayı kabullenemiyor.. Başkanlar gelir en sevilen teknik direktörü getirir olan kulüplere.. Futboldan anlamayan yöneticiler..
Gs için Terim den sonra istikrar vurgulanıp dururdu ama ne yazık ki onlarda çuvalladılar.. |
|
06-28-2008, 20:23 | #9 | |
Kaderin garip cilvesi!..
Alıntı:
|
||
06-28-2008, 20:23 | #10 |
Kaderin garip cilvesi!..
Löw ile fenerbahçe üstüste galibiyet alma rekoru kırmıştı
Hiddink 3-5-2 denemiş fenerde tutmamış,Ve diyor ki kendisi Fenerbahçede paramı gazete kağıdına sarıp verdiler tesislerde bir kadını bana gönderim flaşları patlattılar,sonuç ;gönderildim.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|