AK Gençliğin Buluşma Noktası
~ Nur-u Muhammediye ~ Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (S.A.V) hakkında herşey..

Stil
Seçenekler

Alt 06-29-2008, 01:36   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Efendim !!! ...

Seni düşündüm yine Efendim, varlığını hissedebilmek için iliklerime kadar. Yakardım Rabbime, hissettirmesi için saatlerce… Yüreğim burkuldu, gözlerim doldu, boşandı sağanak sağanak… Gelen sendin Efendim, Senin nurundu, hissettiren Rabbim. Şükürler olsun sonsuz…

Senin gelişin her haliyle aşina Efendim. Coşkun öyle çağlıyor ki, sığmıyor içime. Nerden fışkıracağını şaşıran volkanlar gibi boşalıyor gözlerimden. Gelen Sen olmasaydın, boşalır mıydı gözlerimden sağanak sağanak…

Sevdan, çok uzaklardan bu kadar yaktı bizi Efendim. Yakınlarında olabilir miydik bilemiyorum. Ama inan, Seninle bir an yaşamak için bütün ömrümüzü feda ederdik hiç düşünmeden. Asırlardır insanlığa taksim edilen sevdan, hiç tükenmeyen bir umman... Nasıl bir rahmet bu, Yüce Yaradandan! Boşalıyor yeryüzüne asırlardır sağanak sağanak…

Seni sevdikçe genişledi ufkumuz Efendim. Seni anladıkça insanlığımızı anladık. Sevmekten yorulmayan gönlümüzü, açtık sevda deryalarına. Aşkını yudumladık sevda deryalarından, kana kana. Aldık üzerimize, Rahman’dan gelen rahmeti, sağanak sağanak…

Sevdandır bizi dimdik ayakta tutan Efendim…

Seni hissedebilmek ne güzel Efendim, kelimleler kifayet etmiyor anlatmaya... Ne büyük şereftir, seni hissedebilmek… Ve gözyaşlarıyla seni anlatmak Efendim. Aşıklarına Seni anlatmak ne büyük şereftir. Seni sevdirebilmek, körelmiş vicdanlara da.
Nurun dağıtır zulmetleri kalplerden Efendim, sağanak sağanak…

Sıddıka Sadıkoğlu
Gülistan Dergisi

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-29-2008, 01:39   #2
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Efendim !!! ...
:'( :'( :'( Allah razı olsun . Çok güzel ve yürekten yazılmış bir paylaşım olmuş (+)
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2008, 01:49   #3
Kullanıcı Adı
nar
Standart Efendim !!! ...
Güzel paylaşım için teşekkürler. Allah c.c. razı olsun...(+)
nar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2008, 01:51   #4
Kullanıcı Adı
Nagihan
Standart Efendim !!! ...
Seni hissedebilmek ne güzel Efendim :'( :'( +
Nagihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2008, 01:54   #5
Kullanıcı Adı
islam
Standart Efendim !!! ...
Alemlerin rabbine ve onun Gül Habibine selam olsun... Bizleride iliklerimize kadar şeriflendir ya Resullullah
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2008, 01:56   #6
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Efendim !!! ...
Alıntı:
islam Nickli Üyeden Alıntı
Alemlerin rabbine ve onun Gül Habibine selam olsun... Bizleride iliklerimize kadar şeriflendir ya Resullullah
Amin İnşaallah ....
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)