08-03-2007, 18:26 | #1 |
polis sarhoş diyalogları...
polis- alkollümüyüz genç?
genç- seni bilmem ben bi tek attım evden çıkarken.. iyi aksamlar gencler alkol aldıkmı? (bos raki sisesini gostererek) valla bitti, yenisini almaya gidiyorduk polis : (kimliğini arabanın camına dayayarak) polis ! arkadaş : (kimliğini arabanın camına dayayarak) vatandaş polis - alkol var mı alkol? Genç - bira kaldıysa polise versenize alkol aldik mi? eh ictik bisiler ne kadar ictin? onu birazdan alkolmetre soyleyecek, hadi uflet bakalim iyi ufle o zaman araba takla atmıştır ve ters durmaktadır trafik polisi yaklaşır cama eğilir ve sorar : polis - beyefendi takla atmışınız alkollü şoför - atmışsam atmışım sana ne ! iyi aksamlar. ooo iyi aksamlar polis bey. biz gecerken ugramistik bir gorelim diye. gidelim artik. - yok gitme gel gel. - rahatsiz etmeseydik. - ehliyet ruhsat lutfen - peki. -gencler alkol aldik mi -aldik ama icmedik memur abi -tamam gec -gencler ufleyin bakalim su cihaca -ohhhhşşşş, ayyhhşş -ne kadar ictiniz lan -en son corç buş'a kafa tutuyoduk memur abi
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-15-2008, 04:27 | #2 |
polis sarhoş diyalogları...
Abi cok komik seyler yazmissin cok da guzel
: Ama bir sey soracaktim resim koymayi bilmiyorum Ogretebilecek varsa sevinirim tessekkurler |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|