AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-08-2008, 13:16   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart 1 numara Necdet Sezer (chp lisesi)

CHP'nin oyunun artması için yönetimde yer alması gereken isimlerin yazıldığı listede kimler var?

Ahmet Necdet Sezer belgesi'ni yazdığını ileri süren 65 yaşındaki Muhammet Albuz bulundu. İşte o belge ve isimer…

Cumhuriyet Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'a, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği İstanbul Adiyesi'nde savcının delil olarak sorduğu 'Ahmet Necdet Sezer belgesi'ni yazdığını ileri süren 65 yaşındaki Muhammet Albuz bulundu. Akşam'ın haberine göre Gözaltılardan 2-3 gün önce CHP'nin yönetiminin teslim edilmesi gerektiğine inandığı 36 kişinin isimlerini yazdığı listeyi Cumhuriyet gazetesine faksladığını söyleyen Albuz, “Yazdığım isim listesinin Ergenekon soruşturmasında delil olarak kullanılacağını hiç düşünmemiştim” dedi.

Balbay'ın, önceki gün ART TV'de Emin Çölaşan'a anlattığı 'Sezer belgesi'nin üreticisi, Zonguldak Bakacakkadı beldesinden çıktı. Listeyi Sözcü ve Yeniçağ gazeteleri, Aydınlık dergisi, Avrasya TV ve Ulusal Kanal'a da faksladığını belirten Albuz, belgede CHP'nin yönetiminin bu isimlere teslim edilmesi gerektiğini savundu.

Haber Editör

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-08-2008, 13:17   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Fotoya çok güldüm bilerek onu koydum
Alt 07-08-2008, 13:30   #3
Kullanıcı Adı
akp_fetih
sezer den siyasetci olmaz adam devlet adamı öyle yetismis yalan dolan bilmeden siyaset yapılmaz iyi oldu girmedigi zaten Cumhurbaskanı olarak emekli olmus kendini yıpratmamıs oldu
Alt 07-08-2008, 13:32   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
٠٠•● aslında çok yıprandı katılmıyorum yıpranmadığına hiç bir cumhurbaşkanı bu kadar beceriksiz ve başarısız olmadı yaptığı tek şey uygun mu olup olmadığına bakmadan vetoydu tabi bide bir kaç turistik geziyi saymazsak sezer ne yaptı 7 yıl 3 ay süren görevinde˙·٠٠•●••٠·˙
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2008, 13:40   #5
Kullanıcı Adı
akp_fetih
Alıntı:
Alemdar Nickli Üyeden Alıntı
٠٠•● aslında çok yıprandı katılmıyorum yıpranmadığına hiç bir cumhurbaşkanı bu kadar beceriksiz ve başarısız olmadı yaptığı tek şey uygun mu olup olmadığına bakmadan vetoydu tabi bide bir kaç turistik geziyi saymazsak sezer ne yaptı 7 yıl 3 ay süren görevinde˙·٠٠•●••٠·˙
Adam cumhurbaskanı siyasetci degil. Kanunları getirirsin onaylar veya veto eder. Abdullah Gül ne yapıyor girip meclise kanunmu cıkarıyor? Tek fark Sezer herseyi veto ederken Gül herseyi onaylıyor.

Sezere bu halk tesekkur borclu o 9 anayasa mahkemesi uyesini oraya atadıı icin bu bile kendisine minnet duymamız icin yeter cok dogru secimler yapmıs
Alt 07-08-2008, 13:43   #6
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
٠٠•● hangi halk yüzde 20lik kesim mi halkın geri kalanı sezeri acaip şekilde anıyor adını bile duyduğunda içinden tiksiniyor bunların içinde bende varım ama unutmaki herşeyi bir hesabı vardır bizimde bi hesabımız elbette olacak sizin gibi sonu gelmiş laikçi zevatında sonu gelecek elbette˙·٠٠•●••٠·˙
Alt 07-08-2008, 13:47   #7
Kullanıcı Adı
akp_fetih
Alıntı:
٠٠•● hangi halk yüzde 20lik kesim mi halkın geri kalanı sezeri acaip şekilde anıyor adını bile duyduğunda içinden tiksiniyor bunların içinde bende varım ama unutmaki herşeyi bir hesabı vardır bizimde bi hesabımız elbette olacak sizin gibi sonu gelmiş laikçi zevatında sonu gelecek elbette˙·٠٠•●••٠·˙
Hesap mahserde orasınıda Allah bilir. Din tacirligimi Laiklikmi kim nerden cehenneme girer Sırat köprüsünde belli olur ha bu dünyadamı sonumuz gelcek cok beklersiniz
Alt 07-08-2008, 13:52   #8
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
٠٠•● biz beklemesini biliriz
ALLAH sabredenlerle ve inananlarla beraberdir
sizin gibi ismetçiler dikkat çekiyorum Atatürk demiyorum Atatürk olsa idi sizi ipe götürürdü ben bunu biliyorum sizin gibi ismetçiler o mümtaz Komutan ve devlet adamını kendi pis emellerinize lenin ve stalin gibi iki diktatör kan emici komunistlerin ilkelerini devlet politikası diye uygulamak için resmen kullanıyorsunuz sizin Atatürk sevginizide biliyoruz sahter Atatürkçüler˙·٠٠•●••٠·˙
Alt 07-08-2008, 13:55   #9
Kullanıcı Adı
akp_fetih
Alıntı:
٠٠•● biz beklemesini biliriz
Allah sabredenlerle ve inananlarla beraberdir
sizin gibi ismetçiler dikkat çekiyorum Atatürk demiyorum Atatürk olsa idi sizi ipe götürürdü ben bunu biliyorum sizin gibi ismetçiler o mümtaz Komutan ve devlet adamını kendi pis emellerinize lenin ve stalin gibi iki diktatör kan emici komunistlerin ilkelerini devlet politikası diye uygulamak için resmen kullanıyorsunuz sizin Atatürk sevginizide biliyoruz sahter Atatürkçüler˙·٠٠•●••٠·˙
evet Allah sabreden ve inananlarla beraberdir. Sana aksam vahiy gelmis olmalı kim inanıyor inanmıyor biliyorsun.

Atatürk zamanında kimleri ipe götürdü ac tarihi oku

İsmet Pasa da kac tane savasa girmis Lozanı antlasmasını imzalamıs Osmanlının tüm borcunu ödemis bir General. Bu ülkeyi 2.dunya savasına sokmamıs birisi.

Atatürk e İsmet Pasa ya 2 sinede sonsuz sevgimiz saygımız var

vahiyci kardes
Alt 07-08-2008, 17:07   #10
Kullanıcı Adı
kardelen007
Yönetime bakarmısınız ne kadrosu bu Allah aşkına :D :D :D
kardelen007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)