07-09-2008, 17:40 | #1 |
ALİ'NİN İSYANI ile ,bir kaç fıkra gülmek isteyene ...
bir kaç fıkra aktarımı yaparak, aranıza katılayım inşAllah:
** Ali gel. - Geldim Oya buyur. - Ali ata bak. - Oya ata baktım. - Ali topu tut. - Oya topu tuttum. - Ali okul açıldı. - Oya okul ne güzel! - Ali okula koş - Oya okula koştum. - Ali bayrak as. - Oya bayrak astım. - Ali ılık süt iç. - Oya ılık süt içtim. - Ali su getir. - Al Oya bu su. - Ali çay demle. - Peki Oya pekiii. - Ali çamaşırları as. - Hıhııı Oya hıhıııı - Ali iki yumurta kır. - Tabii Oya tabiiiiiiii - Ali camları sil. - Ooolduuuu Oya olduuuuuuuuu - Ali bakkala git.kısa samsun al - Yuhhhhhhhh Oya yuhhhhhhhhh. - Ali bana diklenme. - Oya çeneni kapa. - Ali bir dediğimi iki etme - Oya az ye de bir hizmetçi tut. - Ali canımı sıkma. - Oya ayağını denk al. - Ali beni tehdit etme. - Oya canıma yettirme - Ali fişine itaat et. - Oya beni oraya getirtme. - Ali fişten kovuldun. - Sen kovmadın ben istifa ettim beleşçi Oya... yıllardır ne bu senden çektiğim çilem be. Ali koş, Ali düş, Ali amuda kalk.... eeeeeeeeeehhhhhhh yetti canıma artık. - Ali kısa kes. - Yok canım öyle kısa cümleler yok. Çoluk çocuk okuma yazma öğrenecek diye anam ağladı beeeeeee" ** Fadime köfteleri irili ufaklı yapıyormuş... Aynı zamanda mutfakta sohbet ettiği arkadaşı sormuş; “-Niye hepsini aynı büyüklükte yapmıyorsun?...” Fadime açıklamış; “-Temel bugün biraz çeşitli yemek yap dedi de...” ** Yönetimi ele geçiren Başkan Bush buyurmuş: Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın Bütün mektuplarinda bu pullar kullanılacak. Bir süre sonra görülmüs ki,pullar zarfa bir türlü yapismiyor. Baskan Bush küplere binmis ve yetkiliyi çagirip sormus; Üstünde resmim olan pullar yapismiyor, arkalarina zamk sürmediniz mi? -Sürdük efendim, demis yetkili ve eklemis; - Yapismamasinin nedeni, herkesin pulun ön yüzüne tükürmesi.... ** CEHENNEM Bir mühendis ölmüs ve büyük bir yalnislik sonucunda cehenneme atilmis. Cehennemin konforundan hosnut kalmayan mühendis bir takim iyilestirmeler yapmaya baslamis. Kisa bir süre sonra cehennem, klimali odalari, otomatik tuvaletleri, asansörleri, içecek otomatlari ve diger lüksleri ile bayagi rahat bir yer haline gelmis. Bu arada mühendisin de iyice taninip sevildigini söylemeye gerek yok. Derken, günün birinde Cennet Melegi, seytani aramis: -Selam, cehennemde isler nasil gidiyor? Neler yapiyorsunuz? Seytan, memnun mesut gülümsemis: -Ohoo.. Biz burada çok iyiyiz. Bir mühendis düstü buraya ki sorma gitsin. Inanilmaz lüks ve konforlu bir yer yapti bizim orayi. Bir görsen, tuvaletlerimiz otomatik, kola makinemiz bile var. Melek sasirir: -Nee! Mühendis mi dedin? O adamin burada olmasi lazimdi. Çabuk onu buraya gönderin! Seytan: Mümkünü yok! Kadromda bir mühendisin olmasindan çok memnunum ve onu burada tutacagim! diye çikismis. Cennet Melegi sinirle bagirmis: Onu çabuk buraya gönder, yoksa seni dava ederim! Seytan katila katila gülerken sunlari söylemis: Yok yaa! Nasil yapacaksin bunu? Bütün avukatlar bizim tarafta!... "
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-09-2008, 17:48 | #2 |
Ali fişten kovuldun.
- Sen kovmadın ben istifa ettim beleşçi Oya... yıllardır ne bu senden çektiğim çilem be. Ali koş, Ali düş, Ali amuda kalk.... eeeeeeeeeehhhhhhh yetti canıma artık. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D buna bayıldım işte teşekkürler emeğine sağlık ...+ :-* |
|
07-09-2008, 17:50 | #3 |
böyle ne güzel tebessümlü bir şekilde aramıza katıldınız tekrar hoş geldiniz
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|