![]() |
#1 |
![]() Göz yaşlarımın anlamı var mıydı senin için Hadi susma konuş yeter sustuğun Anlat bana bir şeyleri anlamsız da olsa Anlat bana sevgilini hazin de olsa Neyi bekliyorsun sıra bana mı geldi Sen çok konuştun artık söz bende mi Söyleyecek söz var mı sana uygun Yetiş jandarma polis kalbimde var soygun Bir akşam üstü buluşmak isterdim daima Daima batan güneşi seyretmek bir sahil kenarında Şarkı söyleyen martıları dinlemek isterdim Her martıya ayrı ayrı klip çekerdim Bir simidi paylaşırdık akşam üstleri Sevmiyorum dediğin o günden beri Sahile vurmak istedim kayalara çarpan kayık gibi Kayık gibi parçalandım ama sen tarafından Sevdalıydım sevdalı deli gibi sevdalı Bu sevdalar hep böyleymiş hep belalı Bir kulübem olsa yeterdi istemem yalı Bir ağaç sevdasının olabildim sadece kırık dalı Bakmaya utanırcasına severdim çok mu bilemem Benim elimden bu gelir daha fazla sevemem Bu gece yine sahile vurmak istiyorum kendimi İşte benim en kötü huyum unutamıyorum sevdimi Sırlarla gizli yüreğimi martı sesleri bastırırdı Ne kadar hüzünlü söylerdi martı şarkıyı Bir türlü dengeleyemedi gönül tartıyı Gözlerim kapalı hissederdim baktığını Hep hayalimdeydin dünyamda yoktun Kalbime saplanan zehirli oktun Bir gün bir sahilde ben de olmayacağım Sen sevmesen de beni ben asla solmayacağım Sana da hak veriyorum şirinsin güzelsin Herkese normaldin belki ama bana özeldin Ve her defasında yine beni üzerdin Seninde başkasını sevdiğini içten içe sezerdim Sen de çok seviyordun onu gece düşünüyordun Ben seni özlerken sen onu özlüyordun Belki beni seversin diye imkansızı gözlüyordum Her defasında sönen ateşi közlüyordum Hep merak ettim bu aşkların sırrını sonunda çözdüm galiba Sen seversin insanı deli gibi seversin karşılık beklersin amma Amma oda başkasını sever deli gibi oda onu sevmez Ve sende seni seveni sevmezsin uyarsın kuralına aşkın Elbet tersine döndürür bir sevdalı sonu olur aşk çarkının...! ALINTI
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() biliyoruzki şiirlerin çok güzel ayrılamıyosun galiba herşey geçmişte bugüne gelsende msn ye geçsen diyorum ne dersin al bir tane (+) oldumu
:D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|