07-15-2008, 16:15 | #1 |
Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder..
Hangi meslek aşkını nasıl ilan eder Haftaya hem güler yüzle başlamak hem de meslek erbablarının toplum nazarında nasıl algılandığını görmek için, birbirinden komik ilan-ı aşklara göz atalım: Ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön.. Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz.. printerım ol yaz beni yarım yarım.. Moderator: senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilimm tam bizim mod'a göre göre... Müzisyen : kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya.. sana feda olsun Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız.. Şoför: tepnemi kaybettim sen benden gittin gideli....... Avukat: itiraz ediyorum sayın aşkım.....böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı..... Manav: domates yanaklım....patlıcan dudaklım......enginar kılıklım......3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki...... Milletvekili: bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık...15 sene sonra....beni ööle değiştirdin ki vaadettiklerimi yapmaya başladım..... Doktor : öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim... hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim Haber Spikeri: Iyi aksamlar..Evdeki telefondan bildiriyorum.Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorum.Bir dahaki konusmamiza kadar hoscakal Çiftçi : buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli.. gel de aşık olma Benzinci : sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben.....petrol rafinerisine döndüm seni seveli..... Bodyguard : Seni çok pis döverim benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol..... Lunaparkçı:gondoldan indim çarpışan otom arızalandı.....sigaralara denk gelmiyor kasnaklar......dönme dolap ettin beni peşinde.....yeter artık aşıkım uleeen
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-15-2008, 16:17 | #2 |
Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz.. printerım ol yaz beni yarım yarım..
:D :D |
|
07-18-2008, 16:08 | #3 | |
Alıntı:
|
||
07-18-2008, 16:10 | #4 |
Bilgisayarcı da olsam aşkımı AŞIK gibi ilan ederim 8)
|
|
07-18-2008, 16:10 | #5 |
:D :D :D
|
|
07-18-2008, 16:13 | #6 | |
Alıntı:
|
||
07-18-2008, 16:15 | #7 |
ben ayakkabı firmasında yım
Ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön.. Böyle ilan-i aşk edeceğim birisini bulmam inş... :D |
|
07-18-2008, 16:20 | #8 |
Manav: domates yanaklım....patlıcan dudaklım......enginar kılıklım......3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki......
Daha bizden. Anladığımız dilden. Halktan.. |
|
07-18-2008, 16:22 | #9 |
printer ım ol yaz beni yarim yarim :D
güzelmiş politikacı |
|
07-18-2008, 16:24 | #10 |
herkesten 1 yorum var ama kimseden 1+ yok :D
|
|