07-15-2008, 19:32 | #1 |
Flaş Flaş: İSAAC PROMİZE' (Ayzek) yi de Aldık !!!
Trabzonspor İsaac İle Anlaştı Trabzonspor Gençlerbirliği'nin oyuncusu İsaac ile anlaştı. Trabzonspor'da transfer şov devam ediyor. Gençlerbirliği'nin Nijeryalı futbolcusu Isaac Promise Trabzonspor'a transfer oldu. Ankara'da Nijeryalı futbolcuyla görüşen Trabzonsporlu yönetici Mahmut Aksu genç futbolcuya 3+1 yıllık imza attırdı. Kulüp Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Isaac ile bugün kontrat yaptıklarını ve bu futbolcunun milli maçlar nedeniyle ülkeninin milli takımı kampına gittiğini söyledi. Nijeryalı oyuncunun, Gençlerbirliği ile sözleşmesinin bittiği ve futbolcu için bu kulübe bonservis bedeli ödenmeyeceği de öğrenildi. 15 Temmuz 2008 / 17:09
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-15-2008, 19:33 | #2 |
İşte Ayzek Promizeee !
|
|
07-15-2008, 19:35 | #3 |
ya içimde kalıcak yemin ederim .. bir tane yıldız yeterli bu kadarınada gerek yok bence
|
|
07-15-2008, 19:41 | #4 |
Gençlerbirliği Şokta !
Gençlerbirliği Şokta
GENÇLERBİRLİĞİ: "UEFA'YA GİDERİZ" Bir süredir serbest kalmak için Futbol Federasyonu ile görüşmeleri devam eden Nijeryalı futbolcu Promise Isaac hakkında Gençlerbirliği basın sözcüsü Muammer Akyüz, 10 Temmuz'da yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Kendisiyle sözleşmemiz devam ediyor, ancak Isaac bunun tersini savunuyor. Amacı, bonservis bedelsiz kulübüne para kazandırmadan buradan ayrılmak. Biz de bizi istemeyen hiçbir futbolcuyu zorla tutmak istemeyiz. Ancak prosedür neyse ona da uymak gerekiyor. Bu hukuki bir süreçtir. Gerekirse, UEFA ve FIFA'ya kadar gidebiliriz." Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise, Isaac'in böyle bir transferi gerçekleştirmesinin mümkün olmadığını, aksi takdirde sözleşmeye göre 1 milyon Euro'luk bir ceza ödemesinin söz konusu olduğunu belirterek, "Isaac aksi bir davranışta FIFA'lık olur" dedi. trabzonunsesi - haber61 |
|
07-15-2008, 19:57 | #5 |
Gençlerbirliği Şokta - Cavcav Köpürdü
Cavcav KÖPÜRDÜ
Trabzonspor'un, Gençlerbirliği'nin Nijerya'lı forvet futbolcusu Isaac Promise ile anlaşmasının ardından Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, haber61'e şok açıklamalarda bulundu. İşte Cavcav'ın haber61'e yaptığı olay açıklamalar, “Bu futbolcunun biz yaptığımız zaman 4 yıllık mukavelesi var. Annesinin ve menajerinin de var. Ligler 10-12 Mayısta bitti. Bu futbolcu bize olimpik takımda olduğunu ve gelemeyeceğini beyan etti. Bizde onu olimpik takımında biliyorduk. Daha sonra Ankara'ya geldi, öbür tarafa Konyaspor'a gitmiş. Aramadığı kulüp yok. Menajeri bunun mukavelesi 2008'de bitiyor diye o 2008 de bittiği doğru ancak bizim elimizde 2008-2009 sezonuna ait aldığı paralar var. Makbuzlar var, imzalar var. Bunlar bankadan ödenmiş paralar. Trabzonspor aynı olayı Marco Aurelio konusunda da yapmıştı. Trabzonspor için bu durumu pek yadırgamadım. Gönül arzu ederdi ki Trabzonspor telefon açıp bana bir sorsun. Ama hiç önemli değil. Bu durumun FİFA'dan 1 milyon Euro'luk tazminatı var. Yarın FİFA ödeme emrini Trabzon'a gönderdiği zaman Trabzonspor'da para çok Allah'a çok şükür. Bize de 1 milyon Euro öderler” dedi. Fubola Yakışmayan ahlaksız tavır dedi Nijerya'lı forvet futbolcu Isaac Promise'nin Trabzonspor'a faydalı olmayacağına inandığını belirten Başkan Cavcav, “Bu şartlarda bana göre ahlaksızca, futbol kuralına yakışmayan bir tutum ve davranış içerisinde olan bu futbolcunun Trabzon'a da pek faydalı olacağına ihtimal vermiyorum. Ama inşAllah faydalı olur. Gönül arzu ederdi ki Sadri bey çok sevdiğim bir başkan açıp bana bir telefon sormaları lazımdı bana bunun durumu nedir diye. Aynı şekilde Ankaraspor'a gitti. Ankaraspor bana telefon açtı durum nedir diye durumu anlttığım zaman vazgeçtiler. Bunlar Avrupa'dan hiçbir takım bulamayınca kapı kapı Türkiye'yi arıyorlar. Trabzonspor gibi çok değerli yöneticilerin olduğu bir yerde de demek ki onlarda sokakta oyuncu bulduk diye yapıştılar. İnşAllah hayrını görürler ne diyeyim” ifadelerini kullandı. 15 Temmuz - 18:24 Not: İlhan Cavcav'ın bu sözlerini dinlemek için tıklatın,, haber61(Yayın net) |
|
07-15-2008, 19:58 | #6 |
trabzonsporu durdurabilene aşk olsun. inşallah eski günlerdeki gibi olur da lig daha da zevklenir.
|
|
07-15-2008, 20:05 | #7 |
TFF'den, İSAAC PROMİSE İçin Müjdeli Haber
TFF SERBESTLİĞİNİ ONAYLADI Futbol Federasyonu, Gençlerbirliği'nin Nijeryalı futbolcusu Promise Isaac'in sözleşme süresinin dolduğunu ve serbest kaldığını onayladı. Bir süredir kulübünden ayrılmak isteyen ve istediği kulübe bonservis bedeli olmadan gitme hakkına sahip olduğunu belirten Isaac için kulübü Gençlerbirliği ise, 1 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve ancak bonservis bedeli karşılığında bir başka kulübe gidebileceğini bildiriyordu. Alınan bilgiye göre, Isaac'in Gençlerbirliği'ne transfer edildiği zaman yaşının 18'in altında olması nedeniyle en fazla 3 yıllık sözleşme yapılabileceğinin, ancak kırmızı-siyahlı ekibin Nijeryalı futbolcuyla 4 yıllık sözleşme yapmasının hatalı olduğu öğrenildi. Yapılan sözleşmenin 3 yılı kapsayacak şekilde daha sonra 2 taraf arasında anlaşma sağlanarak düzeltildiği ve Isaac'in de bu kapsamda serbest kaldığı bildirildi. Futbol Federasyonu'ndan edinilen bilgide, Isaac'in sözleşmesinin 30 Mayıs 2008 tarihinde dolduğu, şayet bu futbolcuyla ilgili Gençlerbirliği'nin elindeki sözleşmede özel bir madde yoksa futbolcunun serbest olduğu ve istediği kulübe bonservis bedelsiz gidebileceği ifade edildi. |
|
07-15-2008, 20:15 | #8 |
~~~~Sanki bi ses geldi kulağuma, ne deyi anlayamayrum ki """bir yıldız yeterli bu kadarına da gerek yok ki""" geleceğe yatırım geleceğe, takım kuruyoruz biz takım, peeeh 8)
özgürtutsak çok umutluyuz çok, geri gelecek o günler, isterse gelemsin, bu takımın önünd ekim durabilir, hepsi başarıya aç, genç, hırslı gençler. Ersun Hoa'nın saldırgan esen gürleyen rakibe gol olup yağan sistemini de koy üstüne heyt beaa ~~~~ |
|
07-15-2008, 20:51 | #9 | |
Alıntı:
|
||
07-15-2008, 20:52 | #10 |
Şener'den Cavcav'a jet cevap
Trabzonspor'un, Gençlerbirliği kadrosundan İsaac'ı transferinin ardından haber61.net'e sert açıklamalarda bulunan İlhan Cavcav'a Trabzonspor kulübü başkanı Sadri Şener'den jet cevap geldi. Trabzonspor'un Gerede kampında bulunan Şener Trabzonspor'a elinde bonservisi olmayan bir sporcuyu ayartmak gibi bir düşünceleri ve niyetleri olmadığını söyleyerek “İlhan abi elinde bonservisi olmayan bir futbolcuyu ayartmak gibi bir düşüncemiz yok, tarzımız da yok. Trabzonspor'a bu yakışmaz. Eğer bu futbolcunun elinde bonservisi yoksa ve federasyon buna serbesttir belgesi vermiyorsa o zaman oturur konuşuruz. Ben abi diyorum benim çok sevdiğim bir abim. Kulüplerle diyaloglarımızı iyi tutmak zorundayız. Bize dün gece bu futbolcunun bonservisinin elinde olduğuna dair bilgi geldi. Bizde arkadaşlarımızı görevlendirdik transferi bitirdik. İlhan abinin açıklaması doğru ise, bu futbolcunun bonservisi değil ve İlhan abi bu futbolcu ile protokol imzalamış ise yine söylüyorum oturur konuşuruz. Biz kimsenin futbolcusunu çalmak veya ayartmak istemiyoruz. İlhan abinin kıyameti koparacağını biliyorum o kimseye bedava futbolcu vermez” şeklinde konuştu. 15 Temmuz 2008 / 19:30 |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|