07-21-2008, 00:02 | #1 |
Asabi Astrolog.. (:
Sabırsız Koç
21 Mart-20 Nisan Avukat mısınız, savcı mı? :-\ Son siyasi gelişmeleri üzerinize paratoner gibi çekiyorsunuz yine. Bir rahat duracağınız yok. Şimdi de olur olmadık yerde sir savcı kesiliyor, bir avukat rolüne bürünüyorsunuz. Oysa her zaman sanık koltuğunda oturmaya mahkum bir burç olduğunuzu unutmamalısınız. Bana kalırsa sizden bir halt olmaz. Bırakın yargıçı, dalgıç bile olmaz. Uyuşuk BOĞA 21 Nisan-20 Mayıs Size usb bağlantısı lazım Bazen böyle fişiniz çekilmiş gibi hayattan uzaklaşıp gidiyorsunuz ya, işte ondan yine bu hafta da olacak. Kendi dünyanıza çekilecek ve kendinizi kullanılmış poşet çay gibi hissedeceksiniz. Bu tür durumlar için sizi hayata bağlayacak bir usb bağlantısı lazım. Hiç olmazsa beyninizin normal şartlar altında çalışmasını sağlayabilirsiniz. Dedikoducu İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran Ortaköy çaycıları gibisiniz Fırsatçılıkta bu haftada yine üzerinize yok. Hayatınızı kelepirlik üzerinize konumlandırmışsınız ve bundan da bir adım geri atmaya niyetiniz yok gibi. Allah selamet versin hepinize. Bana Ortaköy’deki çaycıları hatırlatıyorsunuz. İki dakika oturunca manzara izletiyorlar diye habire bardağınızdakini bitirmeden önünüze çay sürüyorlar ya! İşte aynen bu karakterde insanlarsınız. Gözüm üzerinizde... Sarsak YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz Computer beyinliler Zatan paytak paytak yürüyordunuz, şimdi iyice şaşkın ördeğe döndünüz. Tatil yapacağım, dinleneceğim diye kendinizi bilgisayar oyunlarına sardırmanız nedeniyle birtakım parazitlenmeler yaşamanız yüksek olasılık. Ayrıca İPod ve cep telefonu bağlantılı birtakım teknolojik semptomlar görebilirsiniz. Hareketsizlikten dolayı hipotoni sendromu kapınızı çalabilir. İçeri buyur edin de görün gününüzü... Kabadayı ASLAN 23 Temmuz-23 Ağustos Belleğiniz dolu Son zamanlarda o kadar gereksiz iş ve kişilerle uğraşıyorsunuz ki sınırlarınız zıp zıp zıplıyor. Haliyle de zaten kapasitesi düşük olan belleğinizin diski de doluyor. Bundan sonra ne yapacağınızı söyleyeyim. Karizmanızı tekrar kazanmak istiyorsanız, kafanızdaki gereksiz ayrıntıları çöp kutusuna göndermeyi ve silmeyi deneyin. Olmadı fişinizi çekin ve error verin. Kuruntulu BAŞAK 24 Ağustos-23 Eylül Tercih sıkıntısı :-\ Ah ah sizin gibi kararsızlar güruhu şu ÖSS tercihlerinde ne yapacak merak ediyorum. Kumru kuşu gibi düşünmeye başlamışsınızdır herhalde. Hadi puanınız iyi olsa diyeceğim yok ama alt katmanlarda da tercih yapmak sizi bir hayli zorlayacağa benziyor. Valla bana sorarsanız at antrenörlüğünü tercih edin. Söylentilere göre mühendislikten daha iyiymiş. Duyurulur. Dengesiz TERAZİ 24 Eylül-23 Ekim Tasarruf sana da lazım, bana da... Bak yine küresel ısınmadan kaynaklanan kuraklık baş gösterdi. Bana kalırsa susuzluğun en büyük müsebbibi sizlersiniz. Diş fırçalarken bir kova su harcıyorsunuz ki bununla bir insan günlük duşunu alır yahu. El insaf! Biraz dengeyi tutturun. Ha aynı zamanda şu çenenizi tutma noktasında da tasarruf edin de bir de arkadaşlık noktasında kuraklık yaşamayın. Zehirli AKREP 24 Ekim-22 Kasım Bırrrrr! Şahsen akrep burcunun erkeğinden de kadınından da tırsarım. Bırrr! Hele sizlerin tiklerine ve tırnak yeme alışkanlığınıza asla tahammül edemem. Bırrr! Adınız üzerinde zehirli burçlarsınız. Sizin şu mülayim görünümünüz altındaki kıskaçlarınızı etrafınızdakiler görseydi şimdiye çoktan Robinson olurdunuz. Neyse ki maske kullanmayı biliyorsunuz. Neyse benden uzak olun. Bırrr! Palavracı YAY 23 Kasım-21 Aralık Nereye kadar? Gününü gün etme, hoppalık tam size göre. Ama nereye kadar? Buna birisinin dur demesi gerekmez mi? Ama diyecek kişi nerede? Siz de bu çene ve gurur olduktan sonra karşınızda duracak feriştah tanımam. Neyse ki bu hafta sonunu evde geçireceksiniz. Çünkü evinizi su basacak. Musluk başında nöbet tutmanızı öneririm. Dikkafalı OĞLAK 22 Aralık-20 Ocak Kontörleri boşa harcamayın Bu hafta sizin için ufukta bir kontör kıtlığı görüyorum. Operatörünüzden şikâyetçisiniz maşallah ama çenenize de diyecek yok doğrusu. Sanki New York Borsası’nda hisse senedi takip ediyorsunuz. Oh olsun, biraz kontörsüz kalmak ne demekmiş, görün bu hafta. İnşallah kontörünüz -20’ye kadar geriler. Terelelli KOVA 21 Ocak-19 Şubat Ördüğünüz duvara toslayın İnsanlarla aranızda duvar örme noktasında İsrail’in Filistinliler için ördüğü duvarlara yetiştiniz maşallah. Bu kadar tuğlayı, harcı, enerjiyi nereden buluyorsunuz anlamıyorum ki? Ama gel gör ki, en basit meselede bile duvar ördüğünüz kişilerin yardımına ihtiyaç duyuyor ve ona doğru koşayım derken ördüğünüz duvara tosluyorsunuz. Akıllanıyor musunuz peki? Nerdeeee!.. Sefil BALIK 20 Şubat-20 Mart Ruh okuyacağınıza... Başkalarının ruhunu okuyup, insanlarla ilgili önyargılar besleyeceğinize biraz da dönüp kendinize bakarsanız memnun olurum. İç dünyanızın kabloları o kadar birbirine karışmış ki yakında kısa devre yapacak. Başkalarının halini düşünmektense kendi halinize azıcık kafa yorun da gözyaşlarınız boşa akmasın bari. Ne demişler; ağlarsa balık ağlar, gerisi yalan ağlar...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|