![]() |
#1 |
![]() ![]() Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal ile aynı gün Malatya'ya gelen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Deniz Baykal, bazen savcı oluyor, bazen avukat bazen hakim" dedi. Bazı sivil toplum örgütlerinin davetlisi olarak Malatya'ya geldiği belirtilen Sarıgül, Erhaç Havaalanı'nda kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Havalanında ayağının tozu ile basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sarıgül, "Deniz Baykal heyecanlı artık gitme zamanı geldi" dedi. Ergenekon ile ilgili Baykal'ın bazen savcı bazen hakim bazen de avukat olduğunu kaydeden Sarıgül, "Devlet herkesin devletidir. Devletin de kuralları vardır. Birilerinin devlet adına hareket etmesini, demokrasi dışı anlayışları doğru bulmuyorum ve de onaylamıyorum. Savcılar cumhuriyetin savcılarıdır. Senin savcın, benim savcım olmaz. Senin partinin savcısı, benim partimin savcısı olmaz. Savcılarımız bütün yurttaşlarımızın savcısıdır." şeklinde konuştu. "Savcıların ve hakimlerin işlerine hiç kimse karışmamalıdır" diyen Sarıgül, "Biz askerimizi severiz ama biz askerimizi kışlada severiz. Biz herkesin kendi işini yapmasını arzu ederiz. Sayın Baykal, bu davada avukatlığa soyunduğunu söyledi. Bekliyorum. Baykal şimdi Hurşit Tolon paşanın ve diğer paşaların avukatlığını alsın ve avukatlığı yürütsün. Lafı söylemek kolay, arkasında durmak önemli. Onu diyen bir kişinin yüz binleri meydanlara dökmesi lazım. Laf olsun torba dolsun diye konuşuyor." diye konuştu. Mustafa Sarıgül, Malatya ziyaretini gerçekleştirmemeleri konusunda tehdit telefonları aldıklarını iddia ederek tehditlere aldırmadıklarını söyledi. Sarıgül, konuşmasının devamında ülkede beğenilse de beğenilmese de bir hükümet olduğunu ama ciddi bir muhalefet eksikliği bulunduğunu savundu. Mustafa Sarıgül, "Ülkemizde beğensek de beğenmesek de, bir hükümet vardır. Asıl eksiklik muhalefettir. Muhalefetin, hükümeti eleştirmesi doğaldır. Ancak muhalefetin inandırıcı olması için ben daha iyisini yaparım, işte politikalarım da budur diyebilmesi lazımdır. Ne yazık ki ana muhalefet partisi, ülke yönetimine talip değildir. Yüzde 20'lik oyu başarı olarak gören ve ötesini hedeflemeyen bir anlayışa sahiptir. 4 genel, 4 yerel seçimde başarı gösteremeyen ama hala koltuklarında oturmaya devam eden bir yönetimle CHP'nin başarılı olma şansı yoktur." diye konuştu. Sarıgül, havaalanından şehre yaklaşık 100 araçlık konvoyla dönerken Baykal'ı karşılamak üzere havaalanına giden CHP konvoyu ile karşılaştı. Haber Vaktim
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Mustafa Sarıgül, "Ülkemizde beğensek de beğenmesek de, bir hükümet vardır. Asıl eksiklik muhalefettir. Muhalefetin, hükümeti eleştirmesi doğaldır. Ancak muhalefetin inandırıcı olması için ben daha iyisini yaparım, işte politikalarım da budur diyebilmesi lazımdır. Ne yazık ki ana muhalefet partisi, ülke yönetimine talip değildir. Yüzde 20'lik oyu başarı olarak gören ve ötesini hedeflemeyen bir anlayışa sahiptir. 4 genel, 4 yerel seçimde başarı gösteremeyen ama hala koltuklarında oturmaya devam eden bir yönetimle CHP'nin başarılı olma şansı yoktur." diye konuştu.
Herkes görüyor gerçekleri de sadece dennis göremiyor inşallah anlayacak oda paylaşım için teşekkürler :-* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sayın Mustafa Sarıgül'ün diğer CHP farklı bir yapısı var.Adam hem doğru konuşuyor hemdne üzerine düşün görevin hakkını veriyor.Bu yazıda da konuştukları gayet açık ve doğru.CHP Sayın Deniz Baykal yoluna devam ettiği sürece kaybetmeye mahkumdur.Deniz Baykal'a bu muhalefet olmak yetiyor.Onun başka bir amcaı yok.Sayın Mustafa Sarıgül'ünde dediği gibi bazıları beğenselerde beğenmeselerde bu ülkede işini gayette iyi yapmaya çalışan, elinde bulundugu imkanlarla ve bu karışıklık içinde devletini iyi yöneten bir hükünet var.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Düşmanın zeki olanından değil cahil olanından korkacaksın..Baykal gibi içi cehalet dolu bir muhalif lider yerine Sarıgül gibi zeki ve akıllı bir lider daha evladır.. ;)
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() konvoylar karşılaştığında kavga etmemişler mi? :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Şu adamı çok seviyorum ya :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() 999 mitingide çok süperdi baykal anıtkabire kaçmıştı :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ''Sarıgül, konuşmasının devamında ülkede beğenilse de beğenilmese de bir hükümet olduğunu ama ciddi bir muhalefet eksikliği bulunduğunu savundu.''
Muhalefet eksikliğinden ziyade nasıl muhalefet yapılacağı bilgisizliği daha çok ön plana çıkıyor. Şuan ki muhalefet ''ben en iyisini bilirim'',''iktidarın yaptığı herşey yanlış'',''biz olmazsak ülke kaosa sürüklenir'' mantığı içinde olduğu için olumlu her kararın önünü tıkıyorlar.Ergenekon terör örgütüne verdikleri destek,halkın seçmiş olduğu partinin kapatılması taraftarı,başörtülülerden oy dilenip daha sonra ''bilmem ne ülkesinden ithal'' demeleri fazlasıyla angutluklarını ortaya çıkarıyor. Mustafa Sarıgül akıllı adamdır,çalışkandır,sadece kendi bölgesi değil diğer dölgelerde iyi işler yapan bir belediye başkanıdır.chpnin başına gelirse ak partinin oylarını büyük ölçüde azaltabilir. İnşaAllah diğer hayırsızlar gibi iki yüzlü değildir kendisi :-* |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|