07-29-2008, 18:45 | #1 |
<< Hicran BaKıŞLıM
Hicran Bakışlım Yağmurdu göz yaşlarımı saklayan giderken Hava soğuk hava sisli hava ağlamaklıydı veda ederken Bize dair bütün yaşanmışlıkları doldurup valize Son bir kez bakıp gözlerine Ben senden gidiyorum hicran bakışlım. Sana giderken kocaman bir yürek Enginlere sığmayan sevdamı bırakıyorum Ağlama ne olur sil göz yaşlarını Ve sarılma boynuma giderken dayanamam Ben senden gidiyorum hicran bakışlım. Yarım kalan bir hikaye öksüz bir yürek Birde SENİ SEVİYORUM’u bırakıyorum Bakışlarını susuşlarını birde gülüşünü alıyorum yanıma Yoldaş olsun sırdaş olsun avuntum olsun diye Ben senden gidiyorum hicran bakışlım. Seni sana bırakıyorum giderken Yaşadığımız yılları birde mavi sabahları bırakıyorum Yüreğini alıyorum yanıma giderken Birlikte seyrettiğimiz yıldızları birde ben senden gidiyorum hicran bakışlım. Gecenin sessizliğini bırakıyorum giderken Yüreğimin sıcaklığını gözlerimdeki ışığı, Birlikte söylediğimiz şarkıları alıyorum yanıma Şiirleri birde her mısrasında sevdamı haykırdığım Ben senden gidiyorum hicran bakışlım. Ruhumu bırakıyorum sana giderken Yaşanmamış çocukluğumu gülmeyi unutmuş yüzümü, Yüreğinin sıcaklığını alıyorum yanıma Kulağıma fısıldadığın aşk dolu sözleri, Ayaz gecenin sabahlarında yüreğimi ısıtsın diye Ben senden gidiyorum hicran bakışlım. Bendeki beni bırakıyorum sana giderken Aşka sevdaya dair bütün yaşadıklarımızı, Bütün yıldızları,sahilleri,yakamozları,çiçekleri, gülleri, Sevgimi bırakıyorum sana giderken ben SENİ SEVİYORUM hicran bakışlım. Ben senden GİDİYORUM hicran bakışlım.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-30-2008, 21:15 | #2 |
<< Hicran BaKıŞLıM
Yarım kalan bir hikaye öksüz bir yürek
Birde SENİ SEVİYORUM’u bırakıyorum Bakışlarını susuşlarını birde gülüşünü alıyorum yanıma Yoldaş olsun sırdaş olsun avuntum olsun diye Ben senden gidiyorum hicran bakışlım. :'( :'( :'( +1 |
|
07-31-2008, 11:36 | #3 | |
<< Hicran BaKıŞLıM
Alıntı:
|
||
08-01-2008, 02:45 | #4 |
<< Hicran BaKıŞLıM
benim paylaştığım şiirler ve sizlerden beğendiklerimin herbiri benim için bir anlam taşıyor.beni üzen senin paylaştığın şiir değil.bana dokunan yüreğimi acıtan kısmıdır arkadaaşım ;)
|
|
08-01-2008, 20:03 | #5 |
<< Hicran BaKıŞLıM
paylaşım için yeşekkürler(+)
:-* |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|