08-03-2008, 01:05 | #1 |
Kaç(a)mayış ...
bir adım ötede sanki dokunsam gölgeme kaybolacak kaçıncı yorgun sabah bu esir düşmüş dünlere.. yaprağın düşünce biraktığı hüzün sakinliğinde tutunsam , tutulmuyor, kaçsam kaçılmıyor zamansızlığımdan.. düşsem.… dilimin kusuru yok bitmeyen bir ayrılık cümlesinde nereye koşsam, ılık bahar arifesinden bulansam rüzgarın seyrince. … ihtimaller dökülen yalnızlık denizinde kaçıncı sefer bu yarım kalan bir kırlangıç çığlığından doğsam süzülsem dağlara.. kaçsam..... zehir olsam dilime kilit vursam sinsice hasretin kelamına sussam.… yüz çevirmiş bir duanın çığlıklarında kaybolsam şimdi bittikçe başlasam.. yit(me)sem.… mavisi sönmüş tozlu yollara sırtımı dönüp de içimi titreten ışığa yakıştırırken karaları; bir nida yapışıyor boğazıma düğüm düğüm.. uykusundan kaldırmaya kıyamadığım bir çocuk yüzü ki; avuçlarımda kayboluyor parmakları. sonları hep baştan yitiren yürek alacasında bir yenilmişliğin can çekişiyor biraz korkak, titrek titrek.. sevda oluyor sonra sessizliğin adı.. feryat figan yol almaya can direten.. bir nida yapışıyor ki boğazima düğüm düğüm; çıt yok.. söylesem / söylenmiyor, git/sem.. / gidilmiyor.. gidemeyişimsin..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-03-2008, 01:10 | #2 |
Kaç(a)mayış ...
çok beğendim Hale(+)
Sevda oluyor sonra sessizliğin adı.... :-* Söylesem söylenmiyor Gitsem gidilmiyor Gidemeyişimsin :-* |
|
08-03-2008, 13:58 | #3 |
Kaç(a)mayış ...
http://www.akpartiforum.com/index.ph...8004#msg528004
Üzgünüm Canım Bu Konu Daha Önce Paylaşıldığı İçin Silinmesi Üzere Kilitliyorum Saygılarımla |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|