![]() |
#1 |
![]() ’En iyi verilen karar kararsızlıktır’’ mantığının yanlışlığıdır karar.! ‘’Kişi en doğruyu bulmak için düşünmelidir’’ mantığım. Zaman gelir yalan söyler insan,ama alıştığıdır. Kararsız kalmaktan korkmalıdır en başta,alışamadığıdır…! Ben bir iki tecrübe edinmişim,pişmanlığımdır…. Gün gelir sizinde uğrunda ölebileceğiniz kararsızlıklar çıkar karşınıza. ‘’ Her yalan yüreğinize sıkılmış kurşundur’’ aslında. Ben zamanında yaşamışım bir kör edası ile. Hayatın en beter kavramı olan ‘’kararsızlığı.’’ Zaman akıp gittikçe zorlar hafızanızı pişmanlık. Alışamazsınız,geri dönüp tekrar yaşama isteği kaplar benliğinizi,çaresizsinizdir. Ulaşamazsınız, artık hayallerde yaşattığınız pişmanlık öncesi hayata. Zaman gelir ağlamaklı karşılar sizi gün doğumları,göz yaşlarıyla yüz yıkamanın hazzı başkadır,tadarsınız… Sade bir hayat sürdüğünü zanneden insan,o an kapılı verir yüreğinden şiddet ile çıkan fırtınaya. Gözler kapanır, yumruklar sıkılır, ‘’Ey hayat,yumuşak oyna biraz oyununu’’ figanı kaplar tüm hücrelerinizi. Büyük bir sessizlik başlar sonrasında, düşünemiyorsunuzdur artık. Beyninize giden damarlar patlayacakmış gibi görünmektedir. Ne göz yaşı vardır nede sitem! Hatayı bir daha görmüşünüzdür çünkü. Ne içindi bütün yaşananlar? Sorusu yankılanır kulaklarınızda,kendinize bile cevap veremezsiniz… Korkunun kokusunu alır gibiyim.. Telefona sarılırsınız aniden,paylaşmak istersiniz o anı.Belki de çare içindir! Parmaklarınız hızlıca dokunur tuşlara,aklınızdan geçer ‘’hayır bu yardım edemez,-Buda beni hiç anlamıyor,-onun durumu benden vahim,-yok oda hiç bir şeyi bilmez……’’ Ne oldu? Bulamadınız mı derdinizi paylaşacak bir dost? ‘’-işte buldum o beni anlar..’’ Rahatlıyorsunuz galiba ‘’-Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor. Bence kendiniz halledin sorunlarınızı’’ Sesini işittiniz herhalde… Bence başınızı ellerinizin arasına almaktan vaz geçin. Çünkü ellerde koruyamaz onu! Artık sağlam kararlar almanın vakti gelmedi mi sence? Bende her kararsızlıktan payına düşeni alan mağdurlar gibi şu kararı almışım; ‘’ Git ve yeniden başlamayı dene’’. Kalkarsınız yerinizden hazırlanırsınız kendi düğününüze gidermişcesine. Çıkarsınız kapıdan.Hedefe yaklaştıkça adımlarınız yavaşlar,kalbiniz yerinden fırlayacakmış gibi atmaya başlar. En yakınında adımlarınız durmuştur. Yine ‘’karasızlık’’.! Yapma..! Dönme gerisin geriye..! ……Normal hayata devam ediyorsunuzdur. Aklınızdan çıkar bütün pişmanlıklar. Ve pişmanlık acı bir pusuya yatmıştır. Göz yaşlarınızla yüzünüzü yıkamayı özlediniz sanırım. Hafızanızı yormayın. Oda biliyor….! ‘’Göğsümün çeperini ölümle sınayan esaret ve yüreğimi yararcasına zorlayan cesaret..!’’ Bul beni artık
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
sağolasın yalçın bey |
||
![]() |