08-11-2008, 14:48 | #1 |
Galatasaray pisttede EN İYİSİ
G.Saray pistlerde aldı başını gitti
Galatasaray dünyanın seçkin kulüplerinin katıldığı Superleague Formula'da İtalya'daki testlerde en iyi zamanı yaparak lider oldu. İtalyan pilot Pier Guidi'nin kullandığı Galatasaray'ın aracı, Donington'da 30/31 Ağustos'taki ilk etap öncesi en hızlı araç unvanını elde etti. İtalya'nın Vallelunga pistinde yapılan testlerin son gününde Pier Guidi, 1.22.798'lik derece yaptı. Testlerde Galatasaray'ın ardından ikinci sırayı Borussia Dortmund 1:22.824), 3. sırayı Roma (1:22.933), dördüncü sırayı Milan (1:23.218), beşinci sırayı da Flamengo aldılar.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-11-2008, 14:50 | #2 |
Galatasaray başka hangi dallarda en iyiside Piste(DE) en iyisi yazmışın çok merak ediyorum.
|
|
08-11-2008, 14:51 | #3 |
sanane istediğim başlığı koyarım ;) .. Ligdede şampiyon olduk ya.. ayrıca kimseye koycağım başlık adına hesap verme mecburiyetinde değlim
|
|
08-11-2008, 14:55 | #4 |
neden hemende sinirleniyorsun anlamadım her seferinde böylesin .Bir daha seninle muhabbet etmem ben anlaşamıyoruz .
|
|
08-11-2008, 14:58 | #5 |
bak güzel kardeşim her zaman beni kızdıracak mesaj atıyorsun..birkez desene tebrik ederiz diye.ben bana karışılmasını sevmiyorum kimseye hesapda vermedim hayatımda... BEN KENDİME GÖRE GALATASARAYIN HER YERDE İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM..SANA GÖREDE FENERBHAÇE EN İYİSİ .. ne ben sana nede sen bana birşey de..
|
|
08-11-2008, 15:02 | #6 |
benim futbolda düşüncem iyiye iyi derim kötüye kötü ;).Fenerbahçe kötüyse kötü derim.Galatasaray iyiyse de İYi derim.
Nickimden de anlaşılacağı gibi objektif yaklaşırım her konuya. Bu arada tebrik ederim geçekten iyi başarı yapmış Galatasaray ;) |
|
08-11-2008, 15:05 | #7 |
Bu farklı bi konu..Ayrıca burda galatasarayı eleştirecek birşey yok.Konuya bakılırsa.. Neyse uzatmayalım
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|