![]() |
#1 |
![]() BİZ BUNLARA BAĞLIYIZ!... Bu iman: “İnanıyorsanız mutlaka üstünsünüz” Al-i İmran sûresi Bu parolo: “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan gibidir.” Bu sevgi: “Vatan sevgisi imandandır.” Bu din: “Müslümanların derdini kendisine dert edinmeyen bizden değildir.” Bu rütbe: “Şehitler mahşerde benim yanımdadır. Hz.Muhammed(a.s) Bu dert: “Dinle neyden, çün hikayet etmede Ayrılıklardan şikayet etmede” Hazreti Mevlana Bu iddia: “Dönersek kahpeyiz,millet yolunda bir azimetten!” Namık Kemal Bu prensip: “Ben ezelden beridir hür yaşadım,hür yaşarım Hangi çılgın bana zincir vuracakmış, şaşarım!” Bu karakter: “Üç buçuk soysuzun ardında zağarlık yapamam! Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam.” Bu yürek: “Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim” Mehmet Akif Bu anlayış: “Ben sen yoğuz,biz varız” Bu ümit: “Düşman yurtları viran olacak Türkiye büyüyüp Turan olacak” Ziya Gökalp Bu ses: “Zincirlerin altınsa da hatta koparıp kır Susmak ne demekmiş, yere haykır, göğe haykır Vicdan bile duymaz sesi çıkmazsa bir ahı Sessiz kölelerdr yaratan bin bir ilâhi” Mithat Cemal BU ATEŞ: “Volkan gibi lav atmış, ne susmuş ne sönmüşüm! Ben bu iman yolunda çılgınlara dönmüşüm!” Osman Yüksel Serdengeçti Osman Yüksel Serdengeçti, Bu Millet Neden Ağlar s.197-198, Türk Edebiyatı Vakfı Yayınları
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Biz işte bu bu iman,bu ahlak,bu düşünceler ve bu bağlılıkla varız ve hep var olacağız.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hepsine bağlı olmak nasip olsun insAllah :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Esra Özdemir ve cartman kardeşim ilginiz için teşekkürler. Dualarınıza yürekten amin diyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu güzel kavramlara, emirlere ve yollara samimiyetle, ihlasla ve Rabbimin izniyle inşallah sahip olma ve ilahi'ye kul olma yolunda nasiplenmek duası ile..
Paylaşım için minnet olsun Fatma'cım.......+1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() + allah yolumuzdan şaşırtmasın
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Aynı "değer"lere beraberce bağlandığımız tüm kardeşlerimize selam ve minnet olsun.. Rabbim hepimizi istikamet üzere sâbit kadem eylesin ...
Yorumlarınız için teşekkür ederim kıymetli kardeşlerim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|