AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-20-2008, 23:04   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Yaşar Nuri Hoca'nın yasak aşkı
Akşam'da yer alan iddiaya göre ünlü ilahiyatçı politikacı Yaşar Nuri Öztürk'ün huzuru eşine çekilen telefon mesajı yüzünden bozuldu. Öztürk'ün seçimde aday gösterdiği Harika Müftüoğlu, Öztürk'ün eşine mesaj çekti...

İşte o tartışılan mesajlar

Akşam gazetesinde yer alan iddiaya göre ünlü ilahiyatçı politikacı Yaşar Nuri Öztürk'ün huzuru eşine çekilentelefon mesajı yüzünden bozuldu.

Deniz Güçer'in haberi

Halkın Yükselişi Partisi (HYP) Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk, kadın kavgasının ortasında kaldı. Öztürk’ün eşi Canan Öztürk, kocasının eski danışmanının kendisine ağza alınmayacak küfürler içeren SMS’ler attığını ileri sürerek savcılığa başvurmaya hazırlandığını açıkladı. Canan Öztürk, Şahane Müftüoğlu’nun yeni işyeri olan İngiltere Büyükelçiliği’ne de şikayet mektubu gönderdi. AKŞAM’a konuşan Canan Öztürk, “Eşinizle ilişkisi var mı?” sorusunu, “Siz gazetecisiniz, araştırın bulun. Bir şey varsa ortaya çıksın, önemli değil. Ama bu insanları herkes biliyor. Bu pisliklere, fahişeliklere geçit vermeyeceğiz. Bu olay ailevi değil siyasi bir olay” diye cevapladı. İşte Hoca’nın başını ağrıtan kadın kavgasının Ankara kulislerindeki hikayesi:

VEKİLLİK FORMÜLÜ

CHP’den vekil olarak Meclis’e giren Öztürk, Şahane Müftüoğlu’nu danışmanlığına getirdi. Genç ve güzel danışman Müftüoğlu, HYP’nin kuruluşundan sonra da Öztürk ile çalışmaya devam etti. 22 Temmuz seçimlerinde 26 yaşında olduğu için aday gösterilemeyen Müftüoğlu’na başka bir formül bulundu. Mahkeme kararıyla yaşı büyütülen Müftüoğlu, Antalya’dan 1. sıra milletvekili adayı gösterildi. Ancak Müftüoğlu’nun aday gösterilmesi parti içinde sıkıntı yarattı. Bu sırada Öztürk ve Müftüoğlu arasında aşk ilişkisi yaşandığına dair dedikodular, Öztürk’ün eşi Canan Öztürk’ün kulağına da gitti.

Ne olursa olsun eşimin arkasındayım

TARTIŞMALARIN merkezinde kalan Canan Öztürk, içini AKŞAM’a döktü. Olayla ilgili soruları cevaplayan Öztürk, koşullar ne olursa olsun eşinin arkasında olduğu mesajını verdi.
Eşinizin eski danışmanı Şahane Müftüoğlu’nun size küfürlü mesajlar attığı ve savcılığa gittiğiniz doğru mu?

Bu konuda bilgi vermek istemiyorum. Ama zaten bir şey yapacağım an savcılıklara vereceğim. Biraz kendinizi tetkik edin, olayları görebilirsiniz. Bu kadın zamanında Yargıtay’a da onlarca üye tarafından şikâyet edilmiştir. Sahtekârca yaşı büyütüldü. Ancak AKP’nin de bu tür insanları olduğu için bunun üzerini kapattılar. Birçok partilinin hakkı yendi. Adaylık için 1 ayı kalanı koymadılar, bu sahtekâr, 4 yaş birden büyütülüp aday gösterildi.

Hâlâ eşinizle birlikte mi?

Hayır resmi bir görevi yok. İngiliz Büyükelçiliği’ne bağlı bir birimde çalışıyor. İngiliz Büyükelçiliği’ne de gerekli talimatlar, şikayetler gitmiştir. Çünkü binlerce HYP’linin ismi var, korumak zorunda olduğumuz isim çok büyüktür. Bu ismi korumak zorundayız. Bu tür pisliklere geçit vermeyeceğiz.

BOŞANMAYACAĞIZ

Ayrılık söz konusu mu?

Hayır kesinlikle. Bu o tür bir olay değil. Bu şahsın babası falan bu işin içindedir. Bunların hangi uzantılar olduğu da bilinmiyor.

Neden uğraşıyorlar?

Bilmiyorum. Ben sadece binlerce HYP’linin, binlerce insanın imanının sevgisinin, saygısının kirletilmesini istemiyorum. Olay aile konularıyla ilgili değil.

Burada tamamen siyasi bir olay var. Gereken cevabı alacaklar.

http://MESAJLARI SAKLIYOR

Mesajı saklıyor musunuz?

Tabii ki saklıyorum.

TBMM’de danışmanlığını yaptığı sırada Öztürk ve Müftüoğlu arasında ilişki olduğuna dair dedikodular çıkmış...

Sizler gazetecisiniz gerekli şeyleri, tetkikleri yapın. Kimsenin gizlisi saklısı yok. Ortada olan neyse o çıkar. Hiç önemli değil. Biz ailesi olarak onun arkasındayız. Biz bu ismi koruyacağız, son kararımız bu. Pardon ama elâlemin pavyoncusu, bunların kim olduğunu herkes biliyor. Sağda solda şarkı söyleyen bir insan (babası)... Ne tür bir aile oldukları ortada. Gerekli tetkikleri yapın bulacaksınız ne olduğunu.

İŞTE O TARTIŞILAN MESAJLAR

HYP’nin seçim hezimeti ve gelen tepkiler üzerine Uluslararası İlişkiler mezunu olan Şahane Müftüoğlu partideki görevini bırakarak İngiltere Büyükelçiliği, Çevre ve Finans Bölümü’nde işe başladı. Ancak kısa süre önce Canan Öztürk’e SMS ile ilginç mesajlar gelmeye başladı. Pek çoğu ağza alınmayacak küfürler içeren mesajlardan bazılarında da, “Eşinle beraberim, sana çok gülüyor” gibi ifadeler yer aldı. Şahane Müftüoğlu tarafından Canan Öztürk’e gönderilen mesajların benzerleri HYP’li yöneticilerin cep telefonlarına da ulaştı. Olay HYP’yi ayağa kaldırırken Canan Öztürk, kendisine mesaj gönderen Müftüoğlu’nu e-posta ve mektupla İngiltere Büyükelçiliği’ne şikayet etti.

cafesiyaset

(Akşam)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-20-2008, 23:06   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Seni gidi yere bakan yürek yakan seni

Bir de star tv'ye çıkıp sağa sola tehditler savuruyor,hem mahkemeye baş vuracağını hemde başka ir şey daha yapacağını söyledi ama ne yapacağını 'zamanı gelince görürsünüz' diyerek açıkladı.Savcılık bunun üzerine bir an önce harekete geçmeli.

Vayy bee,seni gidi yere bakan yürek yakan seni

laikçilerin imamı neymişte haberimiz yokmuş
Alt 08-21-2008, 00:05   #3
Kullanıcı Adı
Eşref
Ben aslında Akşam'a, Hürriyet'e, Milliyet'e hiç güvenmem. Bu nedenle haberin abartı yada tamamen yalan olabileceği de aklıma geliyor. Yakında netleşir. Günahını almak gibi olmasın ama eğer söylenenler doğruysa, bu adamın utancından ülkeyi terk etmesi gerekir. Ben yine de haberin doğru olmadığına inanmak istiyorum.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2008, 00:11   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Hocam haklısın ilk önce ben de öyle düşündüm ama yapılan bir röportaj var,yalan haber yapsalar bu kadar kendilerini ele vermezler.Mahkemeye verildikleri an yüklü para ödemek zorunda kalırlar.
Alt 08-21-2008, 17:41   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
video: http://www.samanyoluhaber.com/haber-113617.html

Alt 08-21-2008, 18:02   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
AKŞAM İDDİLARININ ARKASINDA - İŞTE BUGÜNKÜ HABER

Yaşar Nuri Hoca yasak aşkı için boşanıyor mu?

Dün gece bir televizyon kanalında konuşan HYP Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk, eski danışmanı Şahane Müftüoğlu’na sahip çıktı. Şahane’yi ‘son derece kültürlü çok iyi yetişmiş, Batı’da eğitim görmüş, çok idealist bir insan’ olarak tanımlayan Öztürk, Müftüoğlu’nun ailesine de, “Son derece nezih bir Türk ailesi” diyerek toz kondurmadı. Öztürk, eşinin kullanıldığını da iddia ederek “Birtakım insanların duyguları ortaya atılmıştır. Bunları zaman içinde değerlendireceğim” diye cevaplayarak boşanacağı mesajını verdi.

Müftüoğlu ile arasında aşk ilişkisi iddialarını kabul etmeyen Öztürk, “Aşk niye yasak olsun, eğer aşk varsa onu yasaklamak kimsenin elinde ve imkanı dahilinde değildir. Ben aşkını saklayacak bir adam değilim. Böyle bir şey oldu mu ben onu söylerim” dedi. Öztürk, “Ben bunun komplo diye nitelendirilecek ciddiyete bile sahip olduğu kanaatinde değilim” diye konuştu. CHP’de bulunduğu yıllarda Şahane Müftüoğlu’nu tanımadığını ifade eden Öztürk, “Şahane Hanım 22 Temmuz seçimlerinden önce 1 yıl bana danışmanlık yaptı. Parti kurulduktan sonra internette benim söylemlerimi görüp partiye üye olan bir insandır” dedi. Sadece kendisi söz konusu olduğunda, “Bu özel hayattır kimseyi ilgilendirmiyor” cevabını vereceğini ifade eden Öztürk, “Fakat böyle bir özel hayat yok, burada çok nezih bir aile var çok temiz bir aile var ve ben o ailenin sofrasına oturdum. Hakikaten bizim partimizde çalışan kızları açısından Türkiye’ye gerçekten örnek olacak bir tablo gördüm ve onu öne çıkarmak istedim. Fakat Türk siyasetinin kirlenmişliği bizi başarılı kılmadı gibi gözüküyor” diye konuştu.

Canan Hanım’dan eşine anında yanıt
YAŞAR Nuri Öztürk’ün bir TV kanalında yaptığı açıklamalara eşi Canan Hanım’dan anında yanıt geldi. Eşinin düştüğü tuzaktan dolayı Şahane Müftüoğlu ve ailesini abartılı şekilde övmek zorunda kaldığını belirten Canan Öztürk, eşinin “eşim kullanıldı” ve “mesajların nasıl atıldığı ve neler olduğunu da bilemezsiniz” sözlerini kınadığını söyledi.

Genç danışman kayıplara karıştı
CANAN Öztürk’e “Kocanla beraberim. Sana gülüyor” mesajı attığı iddia edilen, 26 yaşındaki Şahane Müftüoğlu, AKŞAM’ın manşet haberinin ardından kayıplara karıştı. Öztürk’ün 6 yıl önce CHP’den Meclis’e girdiği sırada henüz 20 yaşında iken danışmanlığına getirdiği Müftüoğlu, HYP’nin kuruluşunun ardından Öztürk ile çalışmayı sürdürmüştü. Genç kadın, Antalya milletvekili adayı da olmuştu.

samanyoluhaber
Alt 08-22-2008, 00:31   #7
Kullanıcı Adı
Eşref
Şu işe bak ya. Yaşar Nuri Hoca, gazetelerin 2. sayfa haberlerini süsler oldu. Bugün Sabah konuyla ilgili bir başlık atmış "Şahane ile Aldatmak" diye. Çok güldüm. Resmen, kendi kendini rezil etti. Daha da kötüsü öyle yada böyle buna inanan insanlar vardı. Zamanında hatırlıyorum, TRT'de dini demeçler veriyordu bu adam. "Din adamı" imajına da zarar veriyorlar. Asıl buna üzülüyorum.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2008, 01:24   #8
Kullanıcı Adı
FıRaT_34
balon hoca balon bu.patlayınca herkes anladı nurişin balon olduğunu.hoca demek allah ile aldatmak böyle bir durummuş >
FıRaT_34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2008, 16:53   #9
Kullanıcı Adı
milas
Yaşar Hoca'dan çok şahane goller! 22 Ağustos 2008 12:15
Yaşar Nuri Öztürk’ün birlikte olduğu iddia edilen Şahane Müftüoğlu’nu savunması ve “Eşim kullanıldı” demesi eşi Canan Öztürk’ü sinirlendirdi. Deniz Güçer'in haberi

Müftüoğlu’nun ailesini överek, “Keşke herkes Şahane gibi olsa” diyen Yaşar Nuri Hoca’ya eşinin cevabı ağır oldu: Kesinlikle kullanılmadım. Müftüoğlu’nun ailesinden övgüyle bahsetmesi içine düştüğü tuzağı gözler önüne seriyor

“Eşinle birlikteyim. Sana çok gülüyor” mesajıyla başlayan Öztürk-Müftüoğlu ilişkisinde ikinci perde. Yaşar Nuri Hoca’nın eski danışmanıyla aşk yaşadığı iddiaları ailesini de ikiye böldü. Yaşar Nuri Öztürk, birlikte olduğu söylenilen Şahane Müftüoğlu ve ailesini savunurken, eşi Canan Öztürk bu duruma tepki gösterdi. İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk’ün sözlerini değerlendiren Canan Öztürk, içini AKŞAM’a açtı.

ÖVGÜ SÖZLERİNE KIZDI
Eşinin kendisi hakkında “kullanıldı” yorumunu sert bir dille eleştiren Canan Öztürk, “Kullanıldığım kesinlikle yalandır” dedi. Eşinin açıklamalarını Beykoz’daki evinde izleyen Canan Öztürk, Yaşar Nuri Öztürk’ün Şahane Müftüoğlu’nun ailesine yönelik övgü dolu sözlerine tepki göstererek, “Bu övgüler düştüğü tuzağı gösteriyor” diye konuştu.

ASLA KULLANILMADIM
“Eşim kullanıldı” sözünü asla kabul etmeyeceğini söyleyen Canan Öztürk, “Kimse beni kullanmadı. Böyle bir sözü asla kabul etmiyorum. Eşime karşı Halkın Yükselişi Partisi’ndeki muhalifler tarafından komplo kurulduğu da tamamen asılsızdır” dedi. Öztürk, Şahane Müftüoğlu’nun kendisine gönderdiği çirkin mesajlardan sonra harekete geçmek zorunda kaldığını anlatarak, “Tamamen kendi kararımla savcılığa gitmeye hazırlanırken bir soru üzerine bu olayı doğruladım. Kimsenin beni kullanması söz konusu değildir. Bu sözleri esefle kınıyorum. Ben sadece herkesin güvendiği bir ismin zedelenmemesi için sessiz kalmayı tercih ediyorum” dedi.

TÜRKİYE SEVDALISI
Şahane Müftüoğlu’yla arasında yaşananlar hakkında çıkan söylentileri değerlendiren Yaşar Nuri Öztürk ise, “Buna komplo bile denilmez. Bu çeşme başı dedikodusu” dedi. Seçimlerde Şahane Müftüoğlu’nu aday göstermek için yaşının büyütüldüğü iddiasını da cevaplayan Öztürk şöyle konuştu: “Şahane Hanım iki defa tez hazırlamış birikimli bir kişi. Türkiye sevdalısı. Birikimli olduğunu bildiğimiz için seçimlerde kendisini birinci sıradan aday gösterdik. Aday gösterebilmemiz için yaşını mahkeme kararıyla büyüttüğümüz doğrudur” diye konuştu.

Keşke herkes onun gibi olsa
Katıldığı bir televizyon programında hakkındaki iddiaları cevaplayan İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk, Şahane Müftüoğlu’na sahip çıktı. “Keşke herkes Şahane gibi olsa” diyen Öztürk, Müftüoğlu’nun ailesiyle ilgili, eşi Canan Öztürk’ün söylediklerini de yalanladı. Şahane Müftüoğlu’nun babasının bar-pavyon gibi yerlerde müzik yapmadığını belirten Yaşar Nuri Öztürk, “Çok saygın bir aile. Ailece de defalarca görüşmüşüzdür. Müzik konusuna gelince... Babası müzisyen. Aile içinde ya da dostlarıyla birlikteyken Türk Sanat Müziği icra ettiği doğrudur” diye konuştu.

Aşk dedikoduları bardağı taşırdı
HYP Genel Başkanvekili Yaşar Okuyan, başkanlığını Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk’ün yaptığı Halkın Yükselişi Partisi’nden (HYP) istifa etti. Okuyan, Öztürk’ün eşini aldattığına ilişkin haberlerin istifa kararı almasında “bardağı taşıran son damla” olduğunu söyledi. İstifa dilekçesini HYP Genel Merkezi’ne gönderdiğini açıklayan Okuyan, kendisiyle birlikte HYP Merkez Yürütme Kurulu asil ve yedek üyelerinin yarısından fazlasının da önümüzdeki günlerde istifalarını sunacaklarını söyledi.

GÖRÜNEN LÜZUM ÜZERİNE
Okuyan, istifa dilekçesine “Gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum” yazdığını söyledi. Okuyan, Yaşar Nuri Öztürk ile ilgili kamuoyuna yansıyan olayların “hoş” olmadığını belirterek, “Ben, iddiaların doğru olmadığını düşünmek istiyorum. Ama, bir yorum getirmem siyaseten bana uygun düşmez. Bardağı taşıran son damla olarak düşünülebilir istifamda. Gelinen noktada, sayın Öztürk’ün imzasını bir tarafa koyduğunu gördük. MYK’nin yarısından fazlasının istifa edeceğini düşünüyorum” diye konuştu.
(Akşam)

milas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)