AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Bence AKP ;
Türkiyeyi kurtaracak tek parti 8 50.00%
Türkiyeye yarar sağlayan parti 1 6.25%
Türkiye için anlamı olan bir parti 0 0%
Türkiye için gereksiz bir parti 7 43.75%
Trükiyeyi gün be gün uçurumdan düşmesine yardım eden bir parti 0 0%
Kadınlara özgürlük diyip erkeklerden ayrılması için başörtüsünü savunun laik yalanlarını söyliyen bir parti (sadece kimlerim böyle düşünüğünü bilelim) 0 0%
Katılımcı sayısı: 16. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 08-27-2008, 20:43   #1
Kullanıcı Adı
seriatimbiricik
Standart AKP mizi nekadar seviyoruz?
tabiki 1. ve kimseninde 2 den aşşağı inceğine inanmam çünkü gerçekleri görenler inmez yaşasın AKPMİZ

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-27-2008, 21:18   #2
Kullanıcı Adı
tayyiperdogan57
Standart Ak Parti mizi nekadar seviyoruz?
bence de 1nci secenek digerinin oylayanlar biraz sorsunlar kendilerine ne kadar ak partiyi baglilar
tayyiperdogan57 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-28-2008, 16:40   #3
Kullanıcı Adı
seriatimbiricik
ben bu sitede 50 defa banlanıp bilgisayara okadar format attım son iki şıkkı sonuna kadar savunurum sizin gibi insanlar nazım hikmeti yok etti deniz gezmişi öldürdü bu forumda hala insanların beyni yıkanıyor atatürk'e içlerinden küfür edip atatürk'ü şeriat yanlısı olduğu hakkında topic açıyolar laiklik diyip ayrımcılığı hat safaya sürüyolar şeriatın bilincinde olanlar amerika köpeği olduklarını biliyor sizce neden bunları söylüyorum insanların bilincine varması içinmi kaç kişi beni kaale alcak sizce hayır anlıyorumki artık türkiye adam olmaz siz ve sizin gibiler. chp mhp akp dtp hangisi daha iyi sorusunu kaç kşi sorduki zaten adam kalmadı artık çamur at izi kalsın

Alt 08-29-2008, 20:21   #4
Kullanıcı Adı
güliş
Önce doğru telaffuz edelim lütfen!!! !!!AK PARTİ!!!
güliş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-07-2008, 19:55   #5
Kullanıcı Adı
fe_gu
Ban atıyorlarda ne oluyor kendi yazdıkları söyleikleri hep gerçek başka birisi yazı yazdığında bide hemen ban bide sebeb olarak KÜFÜR yazıyorlar . Saedece SAYGI GÖRMEMİŞ OLARAK KABUL EDİYORUM (TABİ AİLE)
fe_gu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-07-2008, 21:59   #6
Kullanıcı Adı
akgençlk
İlk iki şıktan herhangibirini işaretlemek çok büyük bir vefasızlık örneği olur. Yiğidi öldürüp hakkını yemeyeceksin.
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-08-2008, 17:24   #7
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
1.şıkkı oyladım

Konu Ak_Kelebek tarafından (10-08-2008 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir..
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-08-2008, 17:31   #8
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Tabi olması gerekeni 1. şıkkı işaretledim kardeşim ancak şu var biz akp değil ak parti diyorduk öyle yazsan daha iyi olurdu sanırım:lipsrsealed:
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-08-2008, 17:53   #9
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
konu silinmek üzere kilitlenmiştir..

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)