AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-28-2008, 10:18   #1
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Standart ERÇETİN; BAŞBAKAN' A ŞARKI SÖYLEMEM !!!
AK Partilileri hayal kırıklığına uğratan cevap... Aykut Işıklar yazdı.

Olay yeni değil. Mayıs ayından kalma. Kusura bakmayın yeni duydum. İzmir'deki Balkan Göçmenleri Derneği bir gece düzenler. Geceye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da davet edilir. Sahne için de sevdikleri Candan Erçetin'e teklif gider. Belki parada indirim yapar diye de 'Çok görkemli bir gece olacak, Başbakanımız da gelecek' denir. İşte o saniye iş bozulur.

'Ben Başbakan'ın olduğu yerde şarkı söylemem Atatürkçüyüm. AKP benim ilkelerime terstir' yanıtı gelir. Balkan göçmenlerinin gecesine Başbakan geliyor diye gitmeyen bir şarkıcı...

BUGÜN

28.Ağustos.2008

siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-28-2008, 10:25   #2
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Demek öyle sayın Erçetin bunu öğrendiğimiz iyi oldu sen atatürkçüsün biz değil sana göre öylemi haklısın bizde Erdoğan cıyız ve bundan sonra seni kesinlikle dinlemeyiz.
Sende sadece Atatürk çülere şarkı söylersin
Ama unutma Atatürçüyüm demeyle Atatürk çü olunmuyor ben Atatürçüyüm diye Atatürk ün arkasına sığınanların kasalarında dolardan başka para çıkmaması ilk polisleri şaşırttı

Emin ol biz senden daha Atatürk çüyüz
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2008, 10:49   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Bu kadının şarkılarını severim hatta orjinal kasetini alırdım ama bundan sonra asla almam.Fanatik Gs'li olmasıda beni etkilerdi,bu densizliği yüzünden değil Gs'li artık ak partili olsa zerre saygı duymam.
Günümüzde hala bu kafadan insanlar var,kendisine 'Atatürkçüyüm' diyen,fransız aşığı bir kadın,karşısındakini düşman belleyen bir zihniyet.Allah bilir başbakanımız inançlı olduğu için gelmek istememiştir.

Şimdiye kadar Atatürk'ün hangi ilkelerine ters düşecek bir harekette bulunulmuş açıklasın bakalım ?
Yoksa yeni kaseti mi çıkacak ? Bir avuç azınlığa kaldıysa avucunu yalar ;)

Bunlara sanatçı demek gerçek sanatçılara hakaret olur.

+1 haber için
Alt 08-28-2008, 12:30   #4
Kullanıcı Adı
Gönülden
Erçetin Atatürkçüyüm diyor...ya bunlarda başımıza sanatçı olmuşlar....bir kere görevin icabı se bu ülkede kime şarkı söylüyorsun....bu halka hiçmi saygın yok...kasedin çıktığı zaman beni sadece Atatürkçü kesim alıp dinlesin de bakayım o zaman göreyim seni...
Sen o geceye katılsan ne olur katılmasan ne olur...sen Tayyip Erdoğan'ın başbakan olduğu bir ülkede yaşıyorsun yaa..
Sanatçıların böyle ucuz haberlerin arkasına sığınacak bahaneler bulması ne komik bir olay..
Sen sanatçısın o geceye katılan insanlara siz Atatürkçü değilsiniz mesajımı vermiş oldu yani bu bayan..yav valla yazık...daha biraz önce bu bayanın şarkısını dinlemiştim...
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2008, 13:23   #5
Kullanıcı Adı
AK_Türk
bende severdim sarkilarini ama artik hic dinlemem >
AK_Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2008, 16:18   #6
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
vay be.. En iyisi kendim yazıp kendim dinlesem daha iyi olacak..En azından şüphemde kalmaz.. 8) :-X :P
Alt 08-28-2008, 16:25   #7
Kullanıcı Adı
eddie
nooolur söylesin...
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2008, 16:27   #8
Kullanıcı Adı
Eşref
Benim en sevdiğim, en beğendiğim sanatçıydı. Onun şarkıları ile büyüdüm diyebilirim. Tüm albümlerini eksiksiz aldım. Şok oldum şimdi.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2008, 16:47   #9
Kullanıcı Adı
Gönülden
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Benim en sevdiğim, en beğendiğim sanatçıydı. Onun şarkıları ile büyüdüm diyebilirim. Tüm albümlerini eksiksiz aldım. Şok oldum şimdi.
Bence bu kadar şaşırma...sanatçıların hepsi Ak partilimi sandın..diğerlerinden farkları şarkı söylemeleri...bende dinliyordum..
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2008, 16:48   #10
Kullanıcı Adı
melih874
işinize gelmiyormu Ak Parti'liler sayın ercetin senin bütün şarkıların çok guzel seni her zman dinleyecgiz tavrıdnda dolayı seni kutlarım ATATURKCUYUZ ATATURK duşmnlarıan şarkı soylememen iyi olmaz bunlar biz ATATURK seviyoruz diolar kocabir yalan kendileri ATATURKLE ilgili bölüme yazmak bile istimiyorlar dini kullanıyorlar Be Hey Dürzü ! | Neyzen Tevfik
basi aciga niye turban sorarsin!

raki, sarap iciyorsam sana ne.
yoksa sana bir zararim, icerim.
ikimiz de gelsek kildan kopruye
ben durustsem sarhosken de gecerim.

esir iken mumkun mudur ibadet?
yatip kalkip ataturk e dua et.
senin gibi durzulerin yuzunden,
dininden de soguyacak bu millet.

isgaldeki hali sakin unutma,
ataturk e dil uzatma sebepsiz.
sen anandan yine cikardin amma,
baban kimdi bilemezdin serefsiz...

Neyzen Tevfik
*Hem laik hem müslüman olunmaz.Ya müslüman olacaksin ya laik,ikisi birarada olunca ters miknatislanma yapar,mümkün degil,ikisi bir arada olamaz.*
*Referansimiz Islamdir,Tek hedefimiz Islam devletidi
Efendi sen kim oluyorsun!buna mecelle(Seriat hukuku) karar verir.*(Bir hafta sonra Danistay basildi ve laik bir Türk hakimi öldürüldü)*Egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir lafi koskoca biryalan,Egemenlik kayitsiz sartsiz Allah'indir*+++Ben Muhammed müslüman ümmetindenim.Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmistir.Hayatimi Mustafa Kemal dinsizligi ile savasa adayacagima
Türkiye'yi bir din ve seriat devleti haline getirmek icin mücadele edecegime,Kemal pasa zamaninda cikarilan dinsiz kanunlarin tatbikini önleyecegime,
kisa zamanda ümmet esasina dayanan,seriat devletinin kurulmasi icin calisacagima dinim,Allahim ve bütün mukaddesatim üzerine yemin ve kasem ederim.++++
Recep Tayyip Erdogan
böyle birinden utanıyoruz sizler dini kullanıyorsunuz egmenlik alllahındır diyen birisi bugun milletin diyebiliyor utanc başka bisey degil
Ak Parti genel başkanı dediki
melih874 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)