AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 09-03-2008, 19:54   #1
Kullanıcı Adı
vatansever06
Standart fabrika
Değerli arkadaşlar bu seferde farklı bi konuda görüşlerinizi almak istiyorum sayın başbakanımız yıllardır açık olan fabrikaları törenlerle tekrar açmış bu konuda bi fikri olan varsa cevap verirse sevinirim.

vatansever06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-04-2008, 04:57   #2
Kullanıcı Adı
tertanoz
Standart fabrika
kardeş bende öyle bişeyler oldugunu duydum.fazla bilgim yok ama.hiç hoş şeyler deil yani...
tertanoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-04-2008, 05:00   #3
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Standart fabrika
Bende yeni duydum şimdi gerçekten doğru ise çok ayıp etmişler ve insanlık ahlakına aykırı hareket etmişlerdir...
Ancak doğru olup olmadığını biraz araştırmamız gerekmektedir.
şeyh şamil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-04-2008, 22:38   #4
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart fabrika
Bunu diyenlere tek söz söyliyeyim..
Hade leyn.. 8) O kadar medya o kadar koca adam kör değil mi..? Böyle bir şey olsaydı emin olun kartel şu anda hükümeti topa tutardı..Fırsat bu fırsat diyerek.. ADAMSANIZ kanıt sunun..Belge koyun..İşte o zaman tartışalım..Bİride çıkmış diğerine destek veriyor'' evet haklısın ayıp etmiş..'' diye.. Asıl ayıp sizlerin kendisidir..Bozacının şahidi şıracı.. :P

Alt 09-04-2008, 22:38   #5
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart fabrika
Konuda kaynak belirtilmediği ve doğruluk payı % 1 bile olmadığı için silinmek üzere kiltlenmiştir.. :-*

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)