![]() |
#1 |
![]() ![]() Bu küçük bir yazılım ile Windows XP’niz Vista olsun! ” Vortex Prestige” açık kaynak kodlu (open source), küçük boyutlu, kurulumu ve kullanımı gayet kolay olan ve sistem dosyalarını düzenleyebileceğiniz(System Resources Manager) bir yazılımdır. ![]() “Vortex Prestige” ile elde edeceğiniz eklenti ve özellikler: * Vista Drivers * Vista Start * True Transparency * TopDesk 3D * Trans Bar * Visual Task Tip * Sidebar * Styler Toolbar * L Clock “Vortex Prestige” ile değişiklik yapabileceğiniz dosyalar: * Explorer.exe * Shell32.exe * Msgina.dll * Uxtheme.dll * Outlook dosyaları * Açılış ekranı * Logonui.exe * Kontrol paneli * Diğer *.exe dosyaları * Diğer *.dll dosyaları “Vortex Prestige” in ekstra özellikleri: * Vista temaları * Vista yazı karakterleri * Vista ekran koruyucuları * Vista kullanıcı ikonları * Windowblinds teması * Vista sesleri * Vista fare işaretçileri * Vista duvarkağıtları * Yazılımlarınız için Vista temaları (Media Player, Winamp, Firefox) “Vortex Prestige” kullanabileceğiniz minimum sistem özellikleri: * Windows® XP Professional Edition * Windows® XP Home Edition * Windows® 2003 Server * Windows® XP SP 1 * Windows® XP SP 2 * CPU: 300 MHz ve üstü * RAM: 128 MB ve üstü * Disk alanı: 100 MB İndir
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() iyide vista ne işe yarıyor ben yükledim... 3 dayanabildim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
vista xp degisim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|