09-24-2008, 11:31 | #1 |
En hızlı taraftar!
Rekortmen milli atlet Elvan, her maçı Galatasaray formasıyla izlediğini söyledi. ‘Takımımı çok seviyorum’ Çin'in başkenti Pekin’de düzenlenen Olimpiyat Oyunları’nda iki gümüş madalya birden kazanarak tarihe geçen milli atlet Elvan Abeylegesse, koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu açıkladı. Cim Bom’daki tüm futbolcuların imzaladığı Sarı-Kırmızılı formayla objektif karşısına geçen ve Galatasaray dergisine röportaj veren Elvan, “Tüm maçları bu formayı giyerek izliyorum. Galatasaray’ı çok seviyorum ve her maçta takımıma destek veriyorum” dedi. ‘Etiyopya’da tanıyordum’ Elvan, Türkiye’ye gelmeden önce Etiyopya’da yaşarken bile Galatasaray’ı tanıdığını ve sevdiğini de sözlerine ekledi. Şeker Bayramı’ndan hemen önce 27 Eylül Cumartesi günü piyasaya çıkacak olan Galatasaray dergisinde, Elvan röportajının dışında, Harry Kewell ile yapılan özel söyleşi, basketbol takımının yıldızı Milan Guroviç’in kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamaları ve genç futbolcu Yaser Yıldız’ın Florya günlüğüne de yer verildiği dile getirildi. fanatik
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-24-2008, 11:33 | #2 |
Niye fenerbahçe forması giymiyoorrrrr 8)
|
|
09-24-2008, 16:43 | #3 |
Elvanı seviyordum dahada sevmeye başladım
|
|
09-24-2008, 16:54 | #4 |
ben de
|
|
09-24-2008, 17:00 | #5 |
Elvan sevilmez mi hiç