10-15-2008, 01:46 | #1 |
Bitirdim artık seni
yeni aşklara yelken açtım
geride bıraktığım onca anılarımın üzerine kocaman bir yalan yazdım sende kalan acılarıma yaralarıma artık yoksun şiirlerimde hayatımda bende kalan aşkında kalmadı artık artık yoksun anladınmı? Unutuğum söylenemez ama unuturumda adını ağzıma bile almam bundan sonra sende unuttun zaten daha benden ayrıldığın gün bitirdin!!! Yazık nekadarda merhametsizmişsin daha yaşayacak bir kalbi can çekiştire çekiştire öldürdün biliyormusun artık bendede yok merhamet kendin gibi ettin benide bende senin gibi oldum ama bigünde öldüremedim senin yaptığın gibi bir mana bulup bitirmedim vay be nekadar çok yalvarmıştım ağlamıştım sana yanında olsam belki ayaklarına kapanırdım onu bile yapardım ben; ama sen ona bile değmezmişsin değmediğin gibi benide haketmemişsin sana o yapmacık hayatında mutluluklar artık önümde tertemiz hayatım var o dünyamda senin yerin yok sen tercihini yaptın ve kaybettin giden kaybedendir sen kendi kendine verdin cezanı sakın çıkma karşıma yakarım senide o yalan hayatınıda
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-15-2008, 15:02 | #2 |
artık önümde tertemiz hayatım var
o dünyamda senin yerin yok sen tercihini yaptın ve kaybettin giden kaybedendir sen kendi kendine verdin cezanı sakın çıkma karşıma yakarım senide o yalan hayatınıda oofff tam benlik olmuş bu teşekkürler metin + |
|
10-15-2008, 15:24 | #3 |
bencede senlik
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|