AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 10-18-2008, 14:47   #1
Kullanıcı Adı
Milli Nizam
Exclamation İşte SAADET PARTiSi'nin Genel Başkan Adayı !!! !!! !!!

İŞTE SAADET PARTiSiNiN GENEL BAŞKAN ADAYI !!! !!! !!!

Saadet Partisi Recai Kutan konuşmasında, Saadet Partisi olarak "Milli Kurtuluş Günü" başlattıklarını ve 26 Ekim'de yapılacak büyük kongre ile yeni bir aşk, yeni bir heyecanla yola çıkıkacaklarını söyledi. Kutan, 2008 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde başarıyı, en yakın genel seçimelerde de iktidarı hedeflediklerini ifade etti. Dünyada yeni bir adil düzene ihtiyaç olduğunu belirten Kutan, "Saadet Partisi tek doğal çözümdür. Çünkü biz milletin kendisiyiz" diye konuştu.
TEŞKİLATIN ADAYI NUMAN KURTULMUŞ
Kongre öncelerinde geleneklere bağlı kaldıklarını ve teşkilatların tüm birimleri ile istişaler yaptıklarını aktaran Kutan, Yüksek İstişare Kurulu'nun kararını şöyle açıkladı: Kurulucumuzca makul görülen Recai Kutan'ı devam etmeme kararı uygun görülmüştür. Yüksek İstişare Kurrulu yapılan istişarele sonucundu Millî Görüş esaslarını özümseyecek, Milli Görüş hedeflerine sadık kalacak, Saadet Partisi'nin kadrosunu muhafaza ve geliştirmekte olacak, Saadet Partisi'nin en kısa zamanda en büyük parti olmasını sağlayacak plan ve projeleri sunacak isim olarak Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u uygun görmüştür...
26 EKİM: NEREDE KALMIŞTIK TARİHİ
Kutan'dan sonra söze alan Genel Başkan adayı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Başta Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a, Recai Kutan'a ve teşkilat mensuplarına teşekkürlerini ilettti.
Kurtulmuş Milli Görüş'ün sadece bir siyasi mücadele olmadığını, Milli Görüş'ün evrensel bir mücadele olduğunu söyledi. Kurtulmuş "Bütün bir dünya için şimdi Saadet. Yeniden iktidar olma vaktidir. 26 Ekim'de yapılacak kongrede 4 tane hedefimiz var. Saadet Partisi'nin bu kongresi Milli Görüş'ün bu hareketini siyasette cazibe haline getirecek. Kongre camiamızı birlik berbaerlik içerisinde olacak. 26 Ekim Saadet Partisi'nin nerede kalmıştık dediği bir tarih olacak" diye konuştu.
Kurtulmuş bu dönemin Milli Görüş'ün üçüncü bütyük şahlanış dönemi olacağını sözlerine ekledi...

NUMAN KURTULMUŞ KİMDİR ? ? ?

1959’da İstanbul’da doğan Numan Kurtulmuş, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 1982 yılında mezun oldu. 1984 yılında, yine aynı Fakülte’de yüksek lisansını tamamladı. 1988-1989 öğretim yılında ABD’nde Temple University School of Business & Management’da lisansüstü çalışmalarını sürdürdü. Kasım 1990 ile Haziran 1993 tarihleri arasında ABD’nde Cornell University New York State School of Industrial & Labor Relations’nda Misafir Öğretim Üyesi olarak bulundu. Kurtulmuş'un, sosyal siyaset, işçi-yönetim ilişkileri, yönetim ve organizasyon, sendikalar ve sendikacılıkta yeni trendler ve insan kaynakları yönetimi konularında yayınlanmış makaleleri vardır. Ayrıca, çeşitli uluslararası ve yerli kuruluşların sempozyum ve seminerlerinde tebliğler sundu.
“Stok Yönetiminin Data Base Yaklaşımıyla Entegre Edilmesi” ve “Model İnsan Tipi Açısından Endüstri İlişkilerindeki Değişim” konularında yüksek lisans ve doktora tezleri ile “Post-Endüstriyel Dönüşüm” ve “Japon Sisteminde İşçi-Yönetim İlişkileri” isimli doçentlik çalışmaları mevcuttur. 1992 yılında İktisat Doktoru, 1994 yılında Çalışma Ekonomisi Anabilim dalında Doçentlik unvanı aldı. Sanayi Ötesi Dönüşüm adlı eseri yayınladı.
İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalışmalarını sürdüren Kurtulmuş, Fazilet Partisi Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevini yaptı.
FP´nin Anayasa Mahkemesi´nce 22 Haziran 2001´de kapatılansından sonra kurulan Saadet Partisi´nde GİK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

Konu Üç mevsim tarafından (01-03-2009 Saat 03:56 ) değiştirilmiştir..
Milli Nizam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-18-2008, 14:51   #2
Kullanıcı Adı
Ateist Düşün
Mesaj, hakaret içerikli ve tahrikkar olması nedeniyle silinmiştir

Konu Üç mevsim tarafından (11-24-2008 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir..
Ateist Düşün isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2008, 14:56   #3
Kullanıcı Adı
Milli Nizam
yazı silinmiştir...

Konu Ak_Kelebek tarafından (10-18-2008 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir..
Milli Nizam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2008, 15:00   #4
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
arkadaşlar lütfen konu dışına çıkıp uslubunuzu bozmayınzı...!
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2008, 15:07   #5
Kullanıcı Adı
Ateist Düşün
Saadet Partisini boşuna kimse şişirmeye kalkmasın. Her seçimde boy ölçülerini alıyorlar.
Ateist Düşün isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2008, 15:58   #6
Kullanıcı Adı
MehmetMert
Standart daha seviyeli olmak!
Alıntı:
Ateist Düşün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Saadet Partisini boşuna kimse şişirmeye kalkmasın. Her seçimde boy ölçülerini alıyorlar.
Partiler seçimlere başarılı olmak için girerler. Başarılı olmak icin calisma yaparlar. dogru yada yanlış kararı sandıkta biz veririz. Elbetteki sonuç itibari ile kazanirlar yada kaybederler. her seçimde boy ölcüsünü alıyorlar yakistirmaniz yersiz diye dusunuyorum.
MehmetMert isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2008, 18:05   #7
Kullanıcı Adı
AK_Genclik
Millî Görüş Camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Rabbim MHP gibi bir muhalefettense Saadet gibi bir muhalefet'i versin inşallah

Umarım Genel Başkan değişince önümüzdeki genel seçimlerden sonra mecliste yerlerini alırlar.
AK_Genclik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2008, 18:36   #8
Kullanıcı Adı
Beritan
Numan kurtulmuş....hadi ahkkımızda hayırlısı
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2008, 14:24   #9
Kullanıcı Adı
islam
önce Ahlak ve Manviyat...
Bizim maliyede ve Finasta Başarımıza Tüm dünya Şahit...
Bizim Dünya liderliğine oynayışımıza D-8 algılayan Tüm Dünya Şahit...
Türkiyenin Saadeti için Saadet Partisi,
Yaşanabilir bilir bir Türkiye
YeniDEn Büyük Türkiye
Yeni Bir Dünya Düzeni için
Saadet Partisi...
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2008, 03:14   #10
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
hayırlı uğurlu olsun allah yolunu açık etsin..inşallah ülkem adına iyi hizmetlerde bulunur.. tek kafama takılan söylemeden geçemiyeceğim illada amerikada okuyanlarmı bu ülkede parti genel başkanı oluyorlar..neden...? ben gerçekten anlamıyorum numan beye yönelık söylemıyorum ama yuzde doksan lıderler öyle oluyorlar..neyse allah hakkımızda hayırlısını versin..numan beyede başarılar dilerim..
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
adayı, işte, kurtulmuş, numan, numan kurtulmuş, partisi, saadet, saadet partisi, sp, yeni

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)