10-19-2008, 13:15 | #1 |
Fenerbahçe - Arsenal
21 ekim salı günü saracoglu stadında şampiyonlar ligi 3. maçında arsenal'i konuk edecek olan takımımızda sakatlar can sıkıyor. sağ kanadımız tamamen çöktü. geçen sene sağ kanatta başarılı bir görüntü çizen gökhan gönül ve deivid ikilisi yine yok. gökhan gönül'den sonra o bölgede oynayan Önder turacı da dün kocaeli maçında sakatlandı ve arsenal maçına yetişmesi zor görünüyor. Colin Kazım'ın sol omzu çıktı, onun da oynayıp oynayamayacağı belirsiz. emre her zamanki gibi sakat. fenerin en büyük umudu bana göre semih-güiza- alex üçlüsü olacak. bu maçı kazanırsak eğer, geçen seneki chelsea maçı gibi olur. istanbuldaki maçta chelsea çok üstün oynamış biz iki kere rakip sahaya gidip 2 gol bulmuş ve maçı kazanmıştık. onun dışında beraberlik daha ağır basıyor. mağlubiyette yüksek bir ihtimal. maç sonu tahminlerinizi bekliyorum. benim tahminim: Fenerbahçe 1-1 Arsenal
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-19-2008, 13:53 | #2 |
Ben arsenali pek sevmediğim için onları tutmucam,fakat gerçekçi olmak gerekirse portoyu 4-0 yenen bir takım türkiyedeki tüm takımları galatasarayda dahil perişan eder gider,ben şahsen rakibimin asla arsenal olmasını istemezdim,fakat onlar türkleri küçümsüyorlar,maçı kafada kazandıklarını düşünüp rehavete gireceklerdir,buda fenerbahçe için büyük bi artı,fenerbahçe gol atabilir tahminim 4-1 mağlup oluak fener,ama kalbimden beraberlik geçiyor ingilizler sonuçta
|
|
10-19-2008, 13:59 | #3 |
Genç, Dinamik ve Başarıya aç bir dünya devi Arsenal...
Dar-ül Acize'ye Dönmüş son solukataki Futbolcular topluluğu feneri Mahveder. Arsenal F.C. – Takım Kadrosu 1 Almunia • 2 Diaby • 3 Sagna • 4 Fàbregas • 5 Touré • 6 Senderos • 7 Rosick• 8 Nasri • 9 Eduardo • 10 Gallas • 11 van Persie • 12 Vela • 14 Walcott • 15 Denílson • 16 Ramsey • 17 Song • 19 Gilberto • 20 Djourou • 21 Fabiański • 22 Clichy • 24 Mannone • 25 Adebayor • 26 Bendtner • 27 Eboué • 30 Traoré • 31 J. Hoyte • — Gilbert • — Randall • Teknik Direktör: Wenger |
|
10-19-2008, 21:54 | #4 | |
Alıntı:
iki saat arsenalden nefret ettiğini söylemişsin en sonda da kalbimden beraberlik geçiyor diyorsun yani fenere olan kıskançlığınızı anlıyorum da bari elin ingiliziyle oynadığımız zaman tutmayın herifleri |
||
10-19-2008, 22:41 | #5 |
Arsenal zorlanmaz. Üç puanı gelir alır ve gider. Gönlümden tabiki Fener geçer ama gerçekçi olursak Arsenal işi götürür. Hatta maçta fark bile olabilir.
|
|
10-20-2008, 05:14 | #6 |
Arsenal 5
|
|
10-20-2008, 16:34 | #7 |
kalbimden beraberlik geçmesinin sebebi maalesef fenerbahçe büyük bi ihtimal yenemcek en azından berabere kalsın anlamında insaflıyız yani ;) ayrıca fenerbahçeyi kıskanıyorsun gibi söylemler herkes gibi benimde hoşuma gitmiyor ;)
|
|
10-20-2008, 17:00 | #8 |
Şu anki Fenerbahçeyi istediğiniz kadar eleştirin valla bende uyuz oluyorum artık.Ama tabikide Efsaneyi tutmaya devam edicem..
Arsenl fark atıc(Uygun görlmeyen kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygun görlmeyen kelime. Yönetimle irtibata geçiniz) sölemedi demeyin. |
|
10-22-2008, 03:16 | #9 |
|
|
10-22-2008, 11:14 | #10 |
Farukarslan kardeş malesef kısmende olsa tutturdu , ah be fenerim mahfettin bizi..
|
|
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|
|