AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-27-2008, 16:37   #1
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart FLAŞ:istanbul'u kana buluyacaklardı!
Aksaray'da, bir araç üzerine bantla sarılı olarak bırakılan paketten bomba çıktı.



Fatih'te, bir araç üzerine bırakılan ve üzeri bantla sarılı paketten bomba çıktı. Polis, jammer cihazı yardımıyla olası sinyalleri keserek, bombayı etkisiz hale getirdi.

Edilen bilgiye göre; Aksaray, Namık Kemal Caddesi üzerinde park halinde bulunan bir aracın üstünde bantlara sarılı haldeki paket, vatandaşlar tarafından farkedildi. Paketin Yenikapı'daki Marmaray Kazı alanının yanında ve Doğu Bloku ülkelerine taşımacılık yapılan Uluslararası Emniyet Otogarı'nın hemen karşısında bulunması polisi teyakuza geçirdi. Olay yerine çağırılan bomba uzmanı, özel kıyafetini giyerek, araç üzerindeki paketi inceledi. Uzman inceleme yapmadan önce jammer cihazının devreye sokarak, çevredeki sinyalleri kesti. Bomba uzmanı, uzun bir süre uğraştıktan sonra bombayı etkisiz hale getirdi. Çalışmalar sırasında çevredeki vatandaşlar polis tarafından uzaklaştırıldı.

Olay yeri inceleme ekiplerinini çalışmaları devam ediyor.

 

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-27-2008, 16:43   #2
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart
Allah belalarını versin tez zamanda içimizdeki hainlerin .....
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-27-2008, 16:44   #3
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart
Allah korumuş Gün geçmiyor ki bir kötü haber duymadan nedir bu Ülkenin hali ne yapamaya çalışıyor bu kansızlar?Türkiye'de yaşayıp da Türkiye'yi birbirine katmak ne oluyor?
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-27-2008, 22:09   #4
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Standart
Biliyorum o caddeyi bizim eve 15 dakika uzaklıktadır. Ergenekon örgütünün kuyruğu ele geçti ya cevap vermeye çalışıyorlar...PKK ERGENEKONUN BİR KOLUDUR ! DİĞER TERÖR ÖRGÜTLERİDE...BUNLARI KURAN KULLANAN AYNI MEKANİZMA HEP LANET OLASILAR İNSAN KILIKLI ŞEYTANLAR
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi