11-04-2008, 12:25 | #1 |
Keşke Son Kurşunu Yüreğime Sıksaydın
Ve sen yoksun artık
Ne sıcacık bakan gözlerin Ne sarıldığım zaman yok olduğum, Senin benliğinde var olduğum dünyam Ne beni yakan yüreğin Ne yüreğime saklayacağım tek bir sözün var Ve sen yoksun artık yaşayamıyorum, nefes alamıyorum çok canım acıyor, kanıyor yaralarım sevemiyorum insanları çünkü hiçbiri sen değil beni saran varlığın nerde ve sen yoksun artık ben yapayalnız kaldım bu acımasızlıklarda ben sensiz kaldım gittin değil mi? tek söz yok yüreğime saklayacağım, tek bakış yok gözlerimde saklı kalan kokun yok,dudakları mda ıslaklığın ve senin hayatında da ben… ve sen yoksun artık uyuyamıyorum, oysa ben günlerce sadece uyumak istiyorum tek kavuşabildiğim rüyalarımda seninle buluşmak için… senin için… hani seninleyken en güçlü fırtınalara dayanabilen bir çınardım ya şimdi bir meltem beni yıkıyor sensizim… gittin ya, beni; BENİ ANLAMAYAN İNSANLARLA BIRAKTIN YA neydi bana nefretin bu kadar acıyı bana yaşattın bir terk ediliş değil, yokluğunun varlığını hissetmeme neden olan acı sensizlikle dövüşmem de değil sanki yemin etmiş gibi acılarını sahiplenmekte değil gidişin bir ihaneti,bir yalnızlığı,bir yok oluşu kabul edememek bunu anlamamak kayboluş, aşklara insanlara son çığlık içimdeki yıkılışta yapamam dayanamam bunu anlayamam anlatamam bir tarafım seni inkar ederken bir tarafım seni delice kabulleniyor, çıkıp karşıma yapmadım demeni bekliyor ama sen yüreğime inat susuyorsun ve sen yoksun arık keşke son kurşunu yüreğime sıksaydın bu kadar kanar mıydı içim alıntı..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-04-2008, 13:03 | #2 |
çıkıp karşıma
yapmadım demeni bekliyor ama sen yüreğime inat susuyorsun ve sen yoksun arık keşke son kurşunu yüreğime sıksaydın bu kadar kanar mıydı içim Emeğine yüreğine sağlık ama yeter ya sabah sabah bizimde bi kalbimiz var:paat: Sen yoksan sevgide yok sevgilerde |
|
11-04-2008, 13:05 | #3 |
Kuzum yaa neden vuruyorsun içimden böyle şiirler eklemek geldi sadece bişeyler hissettirdiği için değil yahu hemen kızıp dövüyosun
|
|
11-04-2008, 13:07 | #4 |
Biliyorsun huyum kurusun sessiz kalamıyorum hak edene hakkı itinayla verilir demekki sende hak ettin
|
|
11-04-2008, 13:10 | #5 |
Ayıp ayıpppp insan candostuna kıyar mı yaaa dilekde yok ki ortalarda ona şikayet etsem seni
|
|
11-04-2008, 13:14 | #6 |
dayak konusunda benden daha acımasız biliyorsun yerinde olsam sesimi çıkartmaz otururdum oturduğum yerde
|
|
11-04-2008, 21:02 | #7 |
BENİ ANLAMAYAN İNSANLARLA BIRAKTIN YA
neydi bana nefretin bu kadar acıyı bana yaşattın bir terk ediliş değil, yokluğunun varlığını hissetmeme neden olan acı sensizlikle dövüşmem de değil sanki yemin etmiş gibi acılarını sahiplenmekte değil gidişin bir ihaneti,bir yalnızlığı,bir yok oluşu kabul edememek bunu anlamamak kayboluş, aşklara insanlara son çığlık içimdeki yıkılışta yapamam dayanamam bunu anlayamam anlatamam bir tarafım seni inkar ederken bir tarafım seni delice kabulleniyor, çıkıp karşıma yapmadım demeni bekliyor ama sen yüreğime inat susuyorsun ve sen yoksun arık keşke son kurşunu yüreğime sıksaydın bu kadar kanar mıydı içim teşekkürler bunu yazarken yorulan parmaklarınıza ve okuyan gözlerinize sağlık. paylaşım için teşekkürler(+) |
|
11-05-2008, 01:08 | #8 |
Çokk güzeldii....Teşekkürler
|
|
11-05-2008, 12:08 | #9 |
Okuyan gözlerinize sağlık arkadaşlar
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|