![]() |
#1 |
![]() - Yahu sen inşaat mühendisiydin di mi?
- Evet?? - Baksana bu bina yıkılır mı? - Ne bileyim ben, bir sürü testi var bu işin. Öyle karpuza vurur gibi anlaşılmaz bu işler!!! - Ne biçim mühendissin lan sen ![]() - ....... * - Bölüm ne? - Makine mühendisliği - Kaç tane kız var lan sizde ![]() - ........ * - Ne çıkacan mezun olunca? - Gemi inşaat mühendisi. - Ha, kaptan falan mı olacaksınız yani ? - Yok ebe olacaz. * - Mesleğin ne evladım ? - Kimya mühendisiyim amca. - Sabun, şampuan falan... - Yok amca öyle değil; daha bi zor. * - Abi senin bölüm bilgisayardı di mi? - Evet? - Ya 6 haneli icq numarası nasıl alıyoruz ? Öğretmişlerdir size.... - Tabi tabi. okulda ders var ICQ101 diye ama öğretmediler, bilmiyorum. * -Ne mühendisisin? -Endüstri mühendisi -Ne endüstrisi? * Arkeoloji bölümünde okuyan bir kişi tarafından, bilgisayar mühendisliğinde okuyan bir kişiye yöneltilmiş soru: - Abi sen bilgisayar mühendisliğinde okuyordun dimi? - Evet. - Size hackerlik yapmayı öğretiyorlar mı, böyle bir ders var mı ? - Lan, siz de tarihi eser kaçakçılığı diye bir ders var mı? * - Abi nerde okuyodun sen? - Makine mühendisliği - 4 yıllık mı? * - Ne mühendisisin? - Bilgisayar - Bu bilgisayarlar nasıl çalışıyorlar kuzum? - İçlerinde elektronik devreler var, ikili mantığa göre... - ??! - Boşver, sen tak fişi çalışır onlar... * - Ne mühendisisin? - Bilgisayar - Yav bizim oğlana şöyle iyi bişey, oyunlu falan, toplasak kaça çıkar acaba ? * - Bilgisayar mühendisliğini kazandığına göre çok zeki olmalısın. - Yok ya o kadar da değil.. - Salak mısın yani? * - Emre aslanım sen makine mühendisiydin de mi? - Evet Mahmut amca. - Vallahi tebrik ederim seni.. ya bu arada bizim şofben bozuldu, müsait olduğun bi zaman diyodum... * - Yavrum inşaat mühendisi mi olacaksın sen? - Evet teyzecim. - Ayy canım benim. Peki iş miş bulabilecek misin çıkınca, mastır yapacak mısın? Mastır yapmadan da bir anlam yok artık. Mühendis kaynıyor ortalık!!!!.... - ... Sağol ya. Bunları hatırlattın ya huzura kavuştum şimdi. Bozmasaydın ya şu güzel ortamı, daha iyi olmaz mıydı? * - Ne iş yaparsın sen? - Haberleşme mühendisi - Yav bu nokialarda da radar yeri tespit ediliyor mu? Nasıl oluyor o ? - Benim bu telefona nerden müzik yüklenir ? - Sen şimdi telefon falan yapabiliyon mu bana da yap - Bu uydu kanallar şifresiz falan nasıl izleniyo onun bi aleti varmış, var mi sende? * - Senin okuduğun bölüm ne yeğenim? - Genetik mühendisliği diyorlar teyzecim. - Vah vah tıp fakültesi tutturamadın mı yavrum, böyle genetik mühendisi olucan.? - Kandan cerahatten pek hoşlanmam. * - Hmm yazılım mühendisliği nasıl oluyor o? - Bilgisayar yazılımı üzerine. - Yazı mı yazıyorsun yani bilgisayarda? - Evet yazı yazıyorum bilgisayarda. (la havle) * - Ahmet makine mühendisliği zor muydu? - Tabi oolum. termo, mukavemet, akışkanlar... Bunları geçene kadar arkamdaki kıllar ağardı.. - Helal olsun valla. Ya benim evdeki musluğa bi bakıversene lan, damlatıyo kaç gündür.. o da akışkan sonuçta.. ha ne dersin? -Allah belanı versin derim başka bişey demem. * - Sen şimdi ne okuyordun? - Bilgisayar mühendisliği - Evladım boşuna okuyorsunuz siz, şimdi çocukların hepsi bilgisayar kurdu, bizim oğlan bütün gün internet cafede. -Tabii amca, anlıyorum.. * İşçilerin işe yeni girmiş makine mühendisi hakkındaki yorumları: -Bak mesela şu yeni giren mühendis var ya.. - Hee. - CNC nin 'S' sinden bile anlamıyor... - CNC de 'S' var mı ki lan? - Neyse işte anlamıyooo.. * - Ne okuyorsun sen? - Peyzaj mimarlığı. - Ne yapar o? - Doğal çevreyi bozmadan insan gereksinimlerini karşılamak için incelemeler ve planlar yapar. Kentlerdeki parkların, bahçelerin, tarım alanlarının ve yolların.... - Ha yani bahçıvan olucan! - !!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|