AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-11-2008, 15:52   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart İşte En Çok İzlenen Kanal ve En Çok Okunan Gazete !!!
AGB ölçümü değil bir Anket! İşte en çok izlenen kanal

Bir araştırma şirketi anket yaptı. Halka en çok izledikleri kanalları ve satın aldıkları gazeteleri sordu. Zirve bazılarını kızdıracak.

GENAR Araştırma Eğitim Danışmanlık’ın gerçekleştirdiği ‘2008 Türkiye-Toplum-Siyaset Araştırması-3. Çeyrek’ anketi ilginç sonuçlar ortaya çıkardı.

25 Ekim - 6 Kasım tarihleri arasında 14 ile bağlı 52 ilçede iki bin 85 kişiyle yüzyüze yapılan ankete göre "En çok izlenen televizyon kanalları ve en çok okunan gazeteler" şöyle:

EN ÇOK İZLENEN TV KANALLARI

EN ÇOK OKUNAN GAZETELER

gazeteciler
11 Kasım 2008

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-11-2008, 16:20   #2
Kullanıcı Adı
Matematik
Stv ve Kanal 7 çok güzel ilerliyor ve mutlu oldum buna.
Vakit gazetesi de inş. yükselirse çok daha güzel olacak.
Matematik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 17:20   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
TV sorusuna bende hiçbiri cevabını verirdim. Ama en başta şu tilkinin gazete ve tvlerinin olmaması güzel.
En çok okunan gazete de tiraj oranının dışında cumhuriyet ve Vakit dikkat çekmiş..
Cumhuriyetin nasıl dağıtıldığını biliyoruz! Ama Vakit'in tiraj mağduru olduğu ortada.

Kartelozun bastırıp bastırıp oraya buraya dağıtmasının harici Vakit seviyeli sınırlı sayıda ama tam işini yapmasıyla tiraj gerçeğinin belini yere sermiş.

Ama inşallah daha da iyi olur, bu gazete hak ediyor çünkü...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 17:21   #4
Kullanıcı Adı
Efkâr-ı Mütemadi
bunlar hoş şeyler tabiki ama, açıkçası bana çok gerçekçi gelmedi en azından etrafıma bakarsam öyle, dogru düzgün zaman gazetesi okuyan biri göremiyorum..ya da stv izleyen..
Efkâr-ı Mütemadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 21:23   #5
Kullanıcı Adı
dharma-
Çok saçma bir anket.
Kim ne derse desin benim gördüğüm bu ülkede en çok posta okunur ve kanal d izlenir.
dharma- isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 21:30   #6
Kullanıcı Adı
çilik
ya zaten ben genel anlamda reytinglere inanmıyorum doğru sonuçlar değil bence.Gönül isterki sonuç böyle olsun ama bence maalesef böyle değil.Bizim halkımız gazete amacından tammen uzak olan posta yı okur.
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 22:10   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
TRT'nin 1.
Vakit'in 5. olması sevindirici.

Soytarılar hala ilk 5. malesef.
Alt 11-11-2008, 22:53   #8
Kullanıcı Adı
Efkâr-ı Mütemadi
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nedense benim sosyal cevremin hepsi bir nevi ZAMAN gazetesi ve STV ye müptela olmuş insanlardan geçilmiyor. Aynı yere aynı hisler eşliğinde bakmanın aynı ufuklara gark olmanın tarifsiz lezzeti felsefemiz olduğu sürece kanımca bu tür yayınlara bellerine kadar batmış kitlelerin olması her daim toplum ahenki için elzem

Bu arada , Zaman der iken Vakit in ve stv der ikende muhafazakar yayını misyon edinmiş her tür yayın kuruluşlarından mevlam razı olsun
ne mutlu size abicim, benim çevrem sizin kadar aydın değil malesef, yerinizde olabilmeyi isterdim çok. Benim ailem haricinde tüm ailem, arkadaslarım, yakınlarım chp yanlısı nerdeyse.
Alt 11-11-2008, 23:17   #9
Kullanıcı Adı
Efkâr-ı Mütemadi
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Estağfurullah eva kardeşim Aydınlık namına olsada karanlık yönlerimizin etkisi o kadar yüksekki karanlıkta aydınlığın ufak emaresini görme bahasına bu dostların içindeyiz inşaALLAH , hayatın bir çok kesitinde farklı görüş sahipleri ile de bağımız var yalnız bizler kendi değerlerimiz ile helozyon haline gelirsek onların kendilerine ait dünyaları karşısında hep mutluluklar ve doğruluk eksenleri lehimize olur . Bu yönden cevrenizi etkilemek ve onları yönlendirmek için önünüzde hoş bir kulvar var donanım ve bilgi kriterlerine olağanca gömülüp onları etkilemeye bakın inşaALLAH , konunun içeriğinden ufak bir taşmaya vesile olduk umarım konuyu başlatan kardeşimiz bizi affeder . yorum için teşekkürler eva kardeşim

Bu arada Chp li olupta çok hoş karekterli ve bilgili kardeşlerimizde mevcut

Hoş dilekleriniz için teşekkürler,konuyu açan arkadaştan özür diliyoruz, bana farklı bir bakış açısı kazandırdınız Allah razı olsun.
Alt 11-11-2008, 23:21   #10
Kullanıcı Adı
Genclik21
Ben en çok STV ve TRT1'i izlerim ve
SABAH gazetesini sürekli okurum...
Genclik21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
en çok izlenen kanal, en çok okunan gazete, reyting, tiraj

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)